Yücel Evsen: Çekmeköy’e milli görüş belediyeciliği gelecek

ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde Yeniden Refah Partisi Çekmeköy Belediye Başkanlığı aday adaylık müracaatını yapmıştı. Yücel Evsen bu seferde basının karşısına çıkarak aday adaylık sürecini ve hedeflerini anlattı.

Bu buluşmada Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ömer Zahit Kuvvet dikkat çeken açıklamalar yaptı. Teşkilat olarak 9 aylık sürede sahada en aktif parti olduklarını söyleyen Ömer Zahit Kuvvet, insanlarını milli görüş belediyeciliğine olan özlemlerini dile getirdiklerini söyledi. Teşkilat olarak aday adayı Yücel Evsen’i desteklediklerini söyleyen Başkan Kuvvet, partinin adaylık açıklamasını yakın zamanda yapılacağını da söyledi.

Daha sonra söz alan Aday adayı Yücel Evsen, basının sorularını yanıtladı. Şuan itibari ile doğru yerde olduğunun altını çizen Evsen, ‘’Milli görüş belediyeciliğinin bu ülkede bir ekol olduğu herkesin malumu. Bizde bu geleneğin Çekmeköy’de yeniden sürmesini istiyoruz’’ dedi.

İlçede ittifak gibi bir beklentilerinin olmadığında söyleyen Evsen, ‘’Genel merkezin bu konuda net ifadesi var. Tüm il ve ilçelerde kendi adayımızla seçime gireceğiz. Kirli siyasete hele hiç müsaade etmeyiz. Hiç kimse ile hiçbir şekilde gizli bir pazarlığımız olamaz. Alnımızın akı ile bu süreci geçeceğiz’ dedi.

Şimdiden bir çok proje geliştirdiklerini söyleyen Yücel Evsen,’’Kazanırsak bu projeleri bir bir hayata geçireceğiz. Başka bir aday kazanırsa da bu projeleri isterlerse kendilerine vereceğiz. Yeter ki Çekmeköylü kazansın. Otopark sorunundan, yeşil alanlarının korunması, meydanlara kadar bir çok projemiz hazır. Taşdelen’de bir çok mahalleyi kapsayacak meydan projesi, her mahalleye Çalışan Anne Evlerini mutlaka yapacağız.’’..

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!