Yaşam alanları mücadelecisi Dr. Abbas Karakaya  Aday Adaylık başvurusu yaptı

Yaşam alanları mücadelesi Dr. Abbas Karakaya CHP Çekmeköy meclis üyeliği için aday adayı oldu. Çevre ve yaşam alanları mücadelelerinde dikkat çeken Dr. Abbas Karakaya, siyasette de bu mücadelesini sürdürmek ve daha etkili sonuçlar almak için bu yola çıktğını söylüyor. İlçe kamuoyu, özellikle Çekmeköy gibi yeşil ve doğanın her gün katledildiği bir kentte Abbas Karakaya gibi isimlerin siyasette olması gerekt,ğini söylüyor.

Karakaya verdiği mücadeleyei şöyle anlatıyor: En yalın haliyle, kamu kaynaklarının kamu (sıradan halk) için kullanılması için verilen bir mücadele. Belediyenin ana gelir kaynağı olan bizden toplanan vergilerin bizler için harcanması için sahada ve yazılarla verilen bir mücadele. Birkaç örnek verirsem, Merkez Mahallesindeki Farabi Sokak Mağdurları ve betonlanan Serindere, Mimar Sinan Mahallesinde hamama çevrilen park gibi konularda yazılarım ve mücadelelerim var. Ya da daha yakın zamanda Mehmet Akif Mahallesinde pazar yeri açmak bahanesiyle ranta kurban edilen park alanı için verdiğimiz mücadele…

Karakaya Çekmeköylülere ve partililere verdiği mesajda,’’ Çocuklar, kadınlar, yaşlılar, engelliler, herkes için daha yaşanılası bir Çekmeköy. Pencereni aç. Hava dolabilir içeri. Önseçim olursa, desteğinizi beklerim.

Neden aday olduğum, amaç ve ilkelerime dair sorularınızı cevaplamaya, öneri ve tavsiyelerinize de çok açığım. Tek başıma bir şey yapamam’’ diyor.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!