Ümraniyeliler dayatma adaya tepkili!

Adı önce Çekmeköy için anılan Aykut Erdoğdu sürpriz bir kararla CHP’nin Ümraniye Belediye Başkan adayı oldu. İlçe başkanının ve diğer aday adaylarının zamanında tepki göstermemesi böyle paraşüt bir atamaya neden oldu.

Ümraniye hiçbir bağı bulunmayan Aykut Erdoğdu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yakınlığıyla biliniyor. Genel merkez kontenjanından aday olan Erdoğdu’ya İBB Başkanı ve adayı Ekrem İmamoğlu’nun nasıl ‘Olur’ verdiği ise merak ediliyor. Ancak Ümraniyeliler bu dayatma adaya tepkili. Sosyal medya hesaplardan sayısız olumsuz yorumlar bu durumu açıkça ortaya koyuyor.

Öte yandan CHP'nin İstanbul'un Ümraniye ilçesinde belediye başkan adayı gösterdiği Aykut Erdoğdu, açıklamalarda bulundu.

"Parti Meclisimiz tarafından CHP olarak hiç kazanamadığımız Ümraniye ilçemize belediye başkanı adayı gösterildim" diyen Erdoğdu, "Önümüze gelen anketlere göre şu an için Ümraniye’de başa baş bir yarışın içindeyiz" ifadelerini kullandı.

Erdoğdu, "Bizim kampanyamız sade, pozitif ve etkili olacak. Mecbur kalmadıkça sataşmalara cevap vermeyecek rakiplerimizle ilgili konuşmayacağız. Biz sadece ne yapacağımızı anlatacağız" dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!