Türk Kızılay İstanbul merkez şube, performansı ile onurlandırıldı

Şubelerinin çalışmalarını daha fazla iyilik için performansa tabi tutan ve iyilikte yarışmalarını sağlayan Kızılay, en iyileri onurlandırdığı bir program organize etti. Kızılay’ın Ankara’daki Afet Operasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen programda, belirlenen 63 kritere göre farklı kategorilerde sıralamaya giren şubelerin ödülleri, Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından verildi.

 
“Kızılay ailem diye hitap ediyoruz birbirimize”
 
Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, “Kızılay Ailem diye hitap ediyoruz birbirimize. Zor günlerde birbirinin elini tutup kenetlenen, iyi günler için birbirini ayağa kaldıran ve sonrasında da el ele güzel günleri de paylaşabilen bir ekiptir aslında aile. Sahada bu güçlü ailenin parçası olduğumuzu sizlerle hissediyoruz. Çünkü siz birebir insana temas ediyor, maneviyatı yüksek işler gerçekleştiriyorsunuz. Bugün burada performans töreni gerçekleştiriyoruz ama ben performanstan çok ayna ifadesini kullanmayı tercih ediyorum. Bu etkinliklerin bir tane amacı vardır. Hepimiz aynı tarafa doğru bir adım attığımız zaman o hareket bir hedefe doğru ivme kazanır. Belirlediğimiz kriterlerde bu hareketin sizlerle daha fazla ivmelenmesi için gerekli.” dedi
 
Yılmaz Sezgin: Tüm bağışçılarımıza teşekkür ederiz"

Türk Kızılay İstanbul Merkez Şube Başkanı Yılmaz Sezgin yaptığı açıklamada, "Türk Kızılay’ı Genel başkanımız Prof. dr. Fatma Meriç YILMAZ ve yönetim kurulunun katılımıyla Türkiye genelinde dereceye giren şubelerimize çeşitli katagorilerde ödüller verildi. İstanbul Merkez şube olarak Kızılay 2023 yılı Türkiye ayni ve nakti bagış ikincisi olduğumuzdan dolayı takdir belgesi ile ödüllendirildik.
Tüm bağışçılarınıza teşekkür ediyoruz.
İstanbul merkez şube olarak herdaim mazlumun yetimin öksüzün yanında olmaya devam edecegiz..

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!