Tartışmalı isim Ak Parti Ataşehir ve İBB Meclis Üyesi M. Naim Yağcı’ymış!

Ülke genelinde birçok belediye meclis üyesi 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olabilmek için görevinden istifa etti. Seçim Kanunu gereği meclis üyelerinin görevlerinden istifa etmesi gerekiyor ve istifa eden meclis üyelerinin yerine yedek meclis üyeleri mazbatasını alarak göreve başlıyor.  Ancak İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi ile Ataşehir Belediye Meclisi’nin AKP’li üyesi Avukat Mustafa Naim Yağcı’nın, AKP’den İstanbul 1. bölge milletvekili adayı olmasına rağmen meclis üyeliği görevinden istifa etmediği ortaya çıktı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bugün sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. AK Partili İBB Meclis Üyesi bir ismin istifa etmeden milletvekili adayı gösterildiğini belirten Kaftancıoğlu, “Yakalandınız. Sehven dışında ne diyeceksiniz meraktayım. Gereği yapılmazsa kişiyi ve belgeleri açıklayacağım”

Kaftancıoğlu’nun işaret ettiği ismin İBB Meclisi ile Ataşehir Belediye Meclisi’nin AK Partili üyesi Avukat Mustafa Naim Yağcı olduğu ortaya çıktı. Yağcı’nın İstanbul 1. bölge milletvekili adayı olmasına rağmen meclis üyeliği görevinden istifa etmediği öğrenildi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!