Tamer Koçali: misafirlerimiz, kahvemizin tutkunu oluyor

Kolombiya’nın kalbinden İstanbul’un tarihine uzanan keyifli serüveniyle Türkiye’deki kahve tutkunlarının vazgeçilmezi haline gelen Juan Valdez, özgün lezzetleriyle dikkat çekiyor.
Dünyada 600’den fazla mağazası bulunan Juan Valdez, Kolombiya’da tam 548 bin çiftçinin bağlı olduğu bir kooperatif tarafından yönetiliyor. Markanın Türkiye hikayesi Honest Holding’in Güney Amerika ülkeleri ile olan yakın ilişkileri sayesinde 2021 yılında başlıyor.  Türkiye’de 22 mağaza, 18 otomat, süpermarketler ve online kanallarla hizmet veren Juan Valdez’in Marka Direktörlüğünü Tamer Koçali üstleniyor.
Uzun yıllar yiyecek ve içecek sektöründe çeşitli konseptlerde deneyim kazanan Tamer Bey, bir start-up kahve serüveninin ardından şimdi de Juan Valdez’in Türkiye’deki operasyonlarını yönetiyor. Markanın stratejik planlamasını yaparak, mağazaların açılışı ve operasyonel süreçlerin yönetimini üstlenen Koçali, misafirlerine kaliteli Kolombiya kahvesiyle gerçek kahve deneyimini sunmayı hedeflediklerini söylüyor.

Türkiye’de kahve tüketim alışkanlıkları

Tamer Koçali, kahve tüketim alışkanlıklarındaki değişimleri de anlattı. Günümüzde kahvenin bir içecek olmanın dışında yaşam tarzı haline geldiğinin farkında olduklarını söyleyen Koçali, bu tüketim artışı ile kahveye olan tutkunun en büyük avantajları haline geldiğini dile getiriyor. “Nitelikli ve kaliteli kahveye ulaşma arzusu bizi misafirlerimizle bir araya getiriyor” diyen Tamer Koçali, “%100 Premium Colombian kahvemizi deneyen misafirlerimiz, kahvemizin tutkunu oluyor“ ifadelerini de kullanıyor.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!