Sonsuz Mücadele Derneği’nden dikkat çeken  Buluşma

Çekmeköy’de bulunan ve hatırı sayılır üyesi bulunan Sonsuz Mücadele Derneği üyeleri kahvaltılı programda bir araya geldi. Katılımın yüksek olduğu programda derneğin Kurucu Başkanı Atakan Kandemir derneğin kuruluş amacını ve yol haritası ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kurucu Başkan Kandemir’in açıklamalarının satırbaşları şöyle:

Değerli Üyelerimiz, Değerli Çekmeköy Sakinleri ve İlçemizin Değerli Basın Mensubu Arkadaşlarım.

Bu özel Pazar gününde zamanınızı ayırıp, Derneğimizin  birliktelik ruhunu yansıtan bu buluşmada,bizleri yanlız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Sizlerle bir arada olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum. Bir araya gelmemizin amacı, dostluk bağlarımızı kuvvetlendirmek güzel sohbetler edip soframızı paylaşmak. İyi ki varsınız, iyi ki geldiniz.

Değerli arkadaşlar, bizler Mustafa Kemal Atatürk'ün ve Atalarımızın bizlere emanet ettiği uğruna canlar verilen, toprağı kanla yoğrulmuş,diyeti ağır ödenmiş vatanımıza, Cumhuriyetimize ve Müstakil değerlere sahip çıkmak, bağlı kalmak ve Ayrısız, gayrısız bu vatanı seven herkesle kültürümüzü yaşatmak, geleceğe taşımak amacındayız ve zorundayız.. Bu değerlere sahip çıkmak bizim için sadece geçmişe saygı değil, aynı zamanda geleceğe yön verecek, dinamik bir ilkedir.

Genel olarak Ülkemiz bir dizi ciddi sosyal ve ekonomik sorunlarla karşı karşıya. Milletimiz Gaileli, Vatandaşımız artık mutsuz ve umutsuz. Gençlerimiz işsiz ve ümitsiz. Ayrıca Liyakatsiz insanların plansızlıklarından dolayı Ülkemizin sığınmacılar için bir döküm alanı, hafriyat alanı haline gelmesinden de şikayetçi. Anne ve babalar çocuklarının ne olacağı korkusunu yaşamaktan bıkmış vaziyette. Gençlerimiz Uyuşturucu denen iletin batağına gün gün çekiliyor. Bu sorunlar hepimizin dertleri ve yarası, çünkü bu Vatan bizim, Ey Türk gençliği birinci vazifen diye sorumluluk verilen ve yetişen gençlikte bizim.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!