ŞEYMA DÖĞÜCÜ HAYAL DÜNYASINDA YAŞIYOR!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Haliç Kongre Merkezi’nde yeniden adaylığı açıklanan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’den ilk açıklama geldi: Yüzde 58 ile Sancaktepe’yi alacağız. 2019 yerel seçimi kıl payı kazanan Döğücü’nün bu açıklaması ilçe kamuoyunda hiç gerçekçi bulunmadı.

AK PARTİ DÖĞÜCÜ İLE KAYBEDER!

5 senede kamu kaynaklarını hoyratça kullanan, satılmadık belediye arsası bırakmayan Şeyma Döğücü’nün 2019’daki gücünde olmadığı da herkesi

Yüz milyonlarca borcu bulunan belediyeyi yönetemediği ortada olan Şeyma Döğücü’nün en zayıf adaylardan bir olduğu söyleniyor. Sancaktepeliler Döğücü’nün güçlü rakibi karşısında bu sefer işinin zor olduğunu ifade ediyor.

268 PROJE NEREDE?

Sancaktepe Belediye Başkanı ve adayı Şeyma Döğücü yine ilk açıklamasında ‘’Spor salonlarından bilgi evlerine, sosyal tesislere kadar 268 projeyi tamamladık. Allah’ın izniyle çok güzel projelerimiz var’’ diyor. İlçe kamuoyu ise bu projeler nerede? Diyor. Halen geçmiş yönetimin kaymağını yiyen ve ses getiren bir projeyi hayata geçiremeyen Döğücü, bu açıklaması ile tepki çekti.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!