Sancaktepe Belediyesi bu sefer gözünü  Çim sahalara dikti!   

Sancaktepe Belediyesi, Eyüpsultan Mahallesi’ndeki çim sahayı 5 yıllığına kiralamak için ihale düzenliyor. Samandıradaki çim saha 5 yıllığına kiraya verilecek. CHP Sancaktepe Belediye Meclis Grubu ise “Kirayı biz karşılayalım, sahayı çocuklar kullansın” diye çağrı yaptı.

Sancaktepe Belediye Başkanlığı, Eyüpsultan Mahallesi’ndeki çim sahayı (idman sahası) 5 yıllığına kiralamak için 17 Ağustos’ta ihale düzenleyecek. 

"KİRAYI BİZ ÖDEYELİM VE ÇOCUKLAR KULLANSIN"

CHP Sancaktepe Belediye Meclis Grubu ise “Sancaktepe Belediyesi’ne Açık Çağrımızdır…” başlığıyla bir açıklama yaparak kiralama kararına tepki gösterdi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Temmuz Meclisi’nde belediyeye ait olan Samandıra sahasını kiraya vermek için getirdikleri önergeye, CHP’li meclis üyeleri olarak ‘hayır’ oyu vermiştik. ‘Çocuklarımızın Sancaktepe’de top oynayabilecek sahaları yok. Burayı kulüplerimize ve çocuklarımızın kullanımına açın. Geçen sene 15 Temmuz Stadyumu’nu, Tuzlaspor’a peşkeş çektiniz’ demişti. Şimdi de belediye çim sahayı 17 Ağustos’ ta, 5 yıllığına, aylık 5 bin TL’ye kiraya vermek için ihale açıyor. Sancaktepe’de 11 spor kulübü var. Madem bu kadar paraya ihtiyacınız var, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, kirayı biz karşılayalım sahayı Sancaktepe’deki 11 spor kulübü ve Sancaktepe’li çocuklarımız kullansın. İhaleyi iptal edin."

Deva Partisi Sancaktepe ilçe Başkanı Mutalip Geçer ise sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: Sancaktepe belediyesine ait olan Samandıra çim saha 5 yıllığına 300 bin TL aylık 5 bin TL’ye kiraya verilecek. Bütün yeşil alanlar peşkeş çekiliyor. Gençlerimiz çocuklarımız spor yapacak alanlar bulamıyor. Sancaktepe’de 11 spor kulübü var. Ortalama her bir kulübün 300 öğrencisi var . Deva Partisi olarak kirayı biz karşılayalım sahanın kullanımını 11 spor kulübüne tahsis edelim. Gençlerimiz spor yapabilsin biz protokol yapmaya hazırız ya siz?

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!