Sahaya göre Sancaktepe’de Alper Yeğin kazanmaya yakın…

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala atmosfer iyiden iyiye sınmaya başladı. İlçe belediye başkanlarının  performansları da mercek altında. Anadolu Yakası’nda en dikkat çeken adaylardan biride kuşkusuz  Sancaktepe Belediye başkan adayı Alper Yeğin. CHP’nin  Anadolu Yakası’nda kazanmaya en yakın ilçelerin başında Sancaktepe’nin geldiği herkes tarafından dillendiriliyor.

Bu durum elbette ki belediye başkan Adayı Alper Yeğin’in performansı  ile ilgili. Yıllardır yaptığı çalışmalarla bu güne hazırlanan Yeğin kazanmaya artık yakın. İlçe halkı Yeğin’i ’Sancaktepe’nin öz evladı’ gözü ile bakarken, desteğini de esirgemiyor. Yeğin’in saha çalışmalarında gördüğü ilgi ve sevgi dikkatlerden kaçmıyor.

Aralıksız çalışmalarını sürdüren Alper Yeğin ilçede tüm kesimlerle buluşmaya devam ediyor. Yeğin, Sivil toplum kuruluşları, esnaf, iş adamları, ev ziyaretleri, mahalle buluşmaları ile sahayı domine ediyor. Hiçbir ayırım gözetmeksizin herkesime ulaşmaya çalışan Yeğin, iyi bir seçim çalışması sürdürüyor.

Birde mevcut belediye Başkanı Şeyma Döğücü’ye olan memnuniyetsizlik var. 5 Yılda belediye kaynaklarını hunharca harcayan ve elle tutulur proje ortaya koyamayan Döğücü beklenen ilgiyi sahada göremiyor. İlçe kamuoyuna göre her geçen gün Yeğin yükselirken Döğücü irtifa kaybediyor.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!