Saadet Partisi Ümraniye’den ahde Vefa Gecesi

Saadet Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği “Ahde Vefa Gecesi, geçtiğimiz  haftasonu İBB Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Millî Görüş davasına emek vermiş ve ahirete intikal etmiş olan isimlerin anıldığı programa çok sayıda katılım olurken, siyasi parti ilçe başkanları sivil toplum kuruluşu üyeleri, muhtarlar ve vatandaş katıldı.

Sinevizyon gösterisi ile başlayan gecenin açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Yakup Kasımay şunları söyledi:

Özellikle bu akşam burada Bu programa vesile olan rahmeti rahmana kavuşan büyüklerimizi buradan izlemek için programımıza teşrif eden aile yakınlarımız Ve kıymetli misafirlerimiz hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Biraz önce İzlemiş olduğumuz sinevizyonda rahmeti rahmana kavuşan başta davamızın kurucusu rahmetli Erbakan Hocamızı, Oğuzhan Asiltürk abimizi, Fehim Adak abimizi, Bedri İnce Tahtacı abimizi, Adnan Demirtürk abimizi ve adı gönüllerimizde olan bir çok ismi rahmetle ve minnetle anıyorum.

Milli görüş hareketi çok büyük bir çınar, çok büyük bir anlam, çok büyük bir mana. Bunun siyasi kolu, siyasi hareketi. Sadece bunun bir koludur. Ama bunun özünde çok daha büyük bir anlam var. İşte bu idrak edildiği için. Bugün milli görüş hareketi, bugün Saadet Partisi ülkemizin özünü temsil ettiği için ciddi bir ağırlığa sahiptir’’ dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!