Orhan Çerkez’den Sinoplulara büyük müjde…

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez, Siyad Çekmeköy Şubesi’nin dernek merkezinde düzenlediği iftara katıldı. İftar programına yoğun bir katılım oldu.

İftar yemeğinin ardından ise selamlama konuşmalarına geçildi. SİYAD Şube Başkanı Satı Gök, tüm katılımcılara teşekkür ederken, davetlerine icabet eden Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez’e teşekkür etti. Sonrasında söz alan Sinoplu iş insanı Hamit Çelik ise Belediye Başkan adayı Orhan Çerkez’le uzun yıllardır komşuluk hukukunun olduğunu söyleyerek kendisinin Çekmeköy’e çok şey katacağını söyleyerek başarılar diledi. Meclis üyesi Adayı Öztürk Balcı ise Sinoplu komşularına destek noktasında güvendiğini ve kazandıkları takdirde kendilerini mahcup etmeyeceklerini ifade etti.

Son sözü alan belediye CHP Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez, geçmişten bu güne Sinoplu komşuları ile her zaman iyi ilişkilerinin olduğunu söyleyerek’’Bizim dünyaya bakışımız hep aynı yönde, ayrımız gayrımız hiç olmamıştır dedi. Başkan Adayı Çerkez, daha sonra büyük alkış aldığı müjdeyi verdi. Çerkez, kazandığı takdirde bir Sinoplu belediye başkan yardımcısının olacağının sözünü verdi. 

Seçim süreci ilgilide açıklamalarda bulunan Çerkez, ‘’1980 yılından beri Çekmeköyde ikamet etmekteyim. O yıllarda Çekmeköy’ün Anadolu’nun bir köyünden farkı yoktu. Buranın cefasını bizler çektik. Çocuklarımı burada büyüttüm. Çekmeköy’ün öz evladıyım. 38 yıllık belediyecilik tecrübemle, Çekmeköy’ün sorunlarını iyi bildiğim ve çözüm üreteceğime inandığım için Çekmeköy Belediye Başkanlığına talip oldum” ifadelerini kullandı.

Çekmeköy’ün en büyük eksikliğinin imar ve plan olduğuna değinen Başkan Adayı Orhan Çerkez’ Başkan seçildiğim taktirde ilk yapacağım iş, imar planını en kısa zamanda çıkartmak olacak’ şeklinde konuştu. Tüm Çekmeköy halkını kucaklamak için geldiklerini sözlerine ekleyen Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez ilçedeki en büyük sorun olan imar ve otopark sorununu çözdükleri an sorunların yüzde seksenini çözmüş olacaklarını belirtti.

Çekmeköy’ün ilçe olduktan sonra gerekli hizmeti alamadığını ve hala köy havasından çıkamadığını belirten Çerkez, kazandığı takdirde Çekmeköy için imardan ulaşıma, kadınlardan gençlere, doğa sporlarından turizme, aşevlerinden kreşlere, kültür merkezlerinden spor salonlarına kadar birçok projesi olduğunu belirtti.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!