ORHAN ÇERKEZ ÇEKSİAD'IN MİSAFİRİ OLDU

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez, Çekmeköy Sanayici ve İşadamları (ÇEKSİAD)’dın misafiri oldu. Üye sanayici ve iş insanlarının katıldığı kahvaltılı buluşmada konuşan Orhan Çerkez hem yapacaklarını anlattı hem de soruları cevapladı.

Açılış konuşmasını yapan ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak kısa bir selamlama konuşması ile katılımcılara teşekkür etti. Başkan Albayrak kapılarının tüm siyasi partilere açık olduğunu söyleyerek, Çekmeköy için yapılacak güzel işlere destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

ÇEKSİAD’da olmaktan mutlu olduğunu söyleyen CHP Çekmeköy belediye Başkan adayı Orhan Çerkez ise sivil toplum kuruluşlarının öneminden bahsederek sözlerine başladı.Bu güne kadar kendisin de bir çok STK’larda başkanlık ve yöneticilik yaptığını söyleyen Çerkez, tüm katılımcılara teşekkür etti.

Çekmeköy’ü çok iyi tanıdığını söyleyen Orhan Çerkez,’’ailemle 80’li yıllarda buraya taşındım. Bu yüzeden ilçeyide sorunları da iyi biliyorum’’ dedi. Çekmeköy’ün diğer komşu ilçelere göre çok geride kaldığını söyleyen Çerkez,’’Bir ilçede bir kongre merkezi, bir otel bir tiyatro, sinema salonu yoksa gelişmişlikten söz edemeyiz’’ dedi.

Çekmeköy’ün doğasını ve yeşilini korumanın en öncelikli görevi olduğunu söyleyen Çerkez, ‘’Özellikle, Çekmeköy’ün doğal alanlarının korunması ve çarpık yapılaşmanın önlenmesi konularında projelerimiz var. Burasını rant alanı olmasında çıkaracağız. Birilerinin zenginleşme yeri olmayacak’’ dedi.

Sorulara da cevap veren belediye başkan adayı Orhan Çerkez, trafik sorunu noktasında bir fizibilite çalışması ile çözeceklerini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bu noktadaki sorunlarında dikkat çekti.

 

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!