Nicolas Anelka depremi! Şok sözlerle ayrıldığını açıkladı

TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'da Nicolas Anelka depremi yaşanıyor. Fransız futbol adamı, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı çok sert açıklama ile İstanbul ekibinden ayrıldı. Ocak 2024'te kulüpte CEO olarak göreve başlayan Fransız efsane, vaatlere ve taahhütlere saygı gösterilmediğinin altını çizdi.

Ocak 2024'te büyük umutlarla gelmişti
Ümraniyespor'un, CEO'luk görevi için anlaşmaya vardığı eski Fransız futbolcu Nicolas Anelka, kendisini 1 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi Ocak 2024'te atmıştı. Çok mutlu olduğunu ve hedefi olan bir yolculuğa çıktığını belirterek sözlerine başlayan Anelka, Ümraniyespor'un gelişimini görmek için sabırsızlandığını vurgulamış, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Gelişimin sebeplerinden birisi de aslında bu"
"Kulübün felsefesi, düşüncesi çerçevesinde yapılacak çok iş olduğunu düşünüyorum. Tecrübelerim ve yaşadıklarımla, umarım Ümraniyespor ve Türk futboluna bir şeyler katabilirim. Çocukları çok seviyorum, altyapıyı çok seviyorum. Burada olma sebeplerimden birisi de genç futbolcuları keşfedip Türk futboluna kazandırabilmek. Bunu yapabileceğimize inanıyorum. Fransa'da altyapı ve akademileri ezbere biliyorum. Gelişimin sebeplerinden birisi de aslında bu. Aradaki bağlantıyı çok iyi yapabilecek birisiyim. Biraz zaman alacak. Şu ana kadar yeteri kadar mesaj aldım, birçok oyuncu bize katılmak istiyor. Ama her şeyin zamanı var. Gözlemlemek için buradayım."

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!