Müjde Ar'dan Demet Akalın'a tepki: Ben utandım resmen!

Her yaptığıyla olay olan Demet Akalın, önceki gün Bodrum'da sahne aldığı mekanda kendisine getirilen alkollü içeceği "Resmen elma suyu vermişsin bana" diyerek, garsonun başından aşağı döktü. Bu görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Birçok kişi, ünlü şarkıcının bu hareketine tepki gösterdi.

Müjde Ardan Demet Akalına tepki: Ben utandım resmen
 
 
 

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Twitter gündeminin ilk sıralarına yerleşen Demet Akalın, eleştirilere cevap verdi. Instagram hesabının hikaye kısmından Formula 1'deki alkollü içecek dökme geleneğinden bir fotoğraf paylaşan Akalın, "İlk sahnede ödeşeceğiz" ifadelerini kullandı.

Müjde Ardan Demet Akalına tepki: Ben utandım resmen
 

"TAMAMEN ESPRİ AMAÇLI YILLARDIR YAPILIYOR"

Çok konuşulan olayın yaşandığı Bodrum'daki mekanın işletmecisi, sosyal medyada bir açıklama yayınladı. Demet Akalın da bu mesajı kendi Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı:

"Yıllardır içinde bulunduğumuz bu sektörün içerisinde bize öncelik tanıyan en önemli sanatçıların başında gelen Demet Akalın ile birlikte yaşadığımız durum tamamen esprili amaçlı durumdur... 2018 yılından beri yapmış olduğumuz bu olay yeni ve aşağılık durum içeren bir şey barındırmamaktadır. Linç girişimini doğru bulmuyorum."

Müjde Ardan Demet Akalına tepki: Ben utandım resmen
 
 
 

"İZLEMEZ OLAYDIM"

Ünlü şarkıcıya Müjde Ar da sosyal medya hesabından tepkisini gösterdi. Çok utandığını söyleyen usta oyuncu, şunları söyledi:

Sanatçı var, sanatçı var... Hiç kusura bakma Demet Akalın. İnsanlar ekmek parası için çalışıyorlar, rezil olmak için değil. Sonuçta sen de orada ekmek parası için varsın. Sana aynısı yapılsaydı ne olurdu? Bu yüzden videoyu paylaşmayacağım. İzlemez olaydım. Ben utandım resmen. Hiç yakıştıramadım... Alkol sadece ağızla içilmeli ... İçmesini bilmiyorsan da elma suyu iç şikayet etme...

 

"SANATÇININ HAYATINA DİKKAT ETMESİ GEREKİR"

Ardından yeni bir tweet daha atan Müjde Ar; "Gerçek bir sanatçı halkın kendisine verdiklerinden minnettar olmalıdır. Seviliyor olmasından kaynaklı otokontrolü sağlamalı, edebine, adabına, oturmasına, kalkmasına, hitabetine, hayatına dikkat etmesi gerekir. Ve böyle bir misyonu olmamasına rağmen yapmalı. Eğer yapmıyorsa işte tam da bu noktada karakter devreye giriyor. Bu tamamen kişinin karakteri ve çevresine duyduğu saygı ile alakalıdır. Anlayana" açıklamasında bulundu.

Müjde Ardan Demet Akalına tepki: Ben utandım resmen
 
 

 

Kaynak Linki: https://www.milliyet.com.tr/cadde/demet-akalina-mujde-ardan-tepki-ben-utandim-resmen-6801092

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!