MHP Çekmeköy İlçe Kongresini Gerçekleştirdi

Bu hafta MHP İstanbul’da kongre süreci başladı. İlçe kongrelerinin hafta sonu bitmesi beklenirken, Çekmeköy MHP dün kongre heyecanı yaşandı.

Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ilçe kongresinde tek liste olarak mevcut ilçe başkanı Tahsin İnce güven tazeledi. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından divan heyeti seçildi. Kongrenin divan Başkanlığını MYK Üyesi Murat Kotra, Başkan Yardımcılığını da İstanbul İl Başkan yardımcısı Cenap Yağmur ve Kurucu İlçe Başkanı Nihat Genç yaptı.

Faalliyet raporu ve gelir giderlerin okunması ve ibrasının ardından kürsiye davet edilen İlçe başkanı Tahsin İnce selamlama konuşması yaparak yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı.

İlçe Başkanı Tahsin İnce konuşmasında, ‘’Salonumuzu dolduran ülküdaşlarıma teşekkür ederim. MHP Çekmeköy İlçe teşkilatımızı birlikte yöneteceğimiz ilçe yöneticilerime kongre sürecinde gösterdikleri gayret için özellikle teşekkür eder, önümüzdeki dönem çalışmalarında hepsine başarılar dilerim. Bir olacağız, birleştiren olacağız. Allah çıktığımız bu kutlu yolda başarıya ulaştırsın, bizleri mahcup ettirmesin” dedi.

YENİ YÖNETİM ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

Başkan: Tahsin İnce

Yönetim Kurulu Asil: Ali Karaabalı – Aydın Korkunç – Bilal Özdemir – Burkay Günay – Cüneyt Ilgın – Daştan Çelebi – Hasan Ekelek – Mahmut Girginer – Melek Akbulut – Maurat Kelkeş – Osman Coşkun – Özgür Özbek – Sedat Güngör – Selçuk Tüter – Süleyman Bostancı – Tayfun Kaygusuz – Tekin Çerkez – Yılmaz Tiryaki

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!