MHP Çekmeköy Basın mensuplarını unutmadı…

MHP Çekmeköy İlçe başkanı Tahsin İnce, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle basın mensupları ile kahvaltılı programda bir araya geldi. Kahvaltı programına; MHP Çekmeköy ilçe Başkanı Tahsin İnce, Çekmeköy Belediyesi meclis üyeleri Alparslan Şahinoğlu, Ahmet Emin Kakşi,  Ülkü Ocakları Çekmeköy İlçe Başkanı Ali Uğur Gevrek, Belediye meclis üyesi adayı iş insanı Cüneyt ılgın, iş insanı Mimar Yaşar Kıldan ve ilçede yayın yapan basın mensupları katıldı.

İlçe Başkanı Tahsin İnce gazeteciler gününü kutlayarak, zor şartlar altında görevlerini icra etmeye çalışan basın mensuplarına başarılar diledi. Başkan Tahsin İnce, ‘10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile kamusal hizmet alanında en önemli görevlerden birini yerine getiren, kamuoyunun doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmasını sağlayan, çalışan gazetecilerin günlerini kutluyoruz’’ dedi.

Gündem ve yaklaşan yerel seçimlerle ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan İnce, ‘’Görev süremizin birinci yılını doldurduk. Şimdi önümüzde bir yerel seçim süreci var. Genel Başkanımız liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin dediği gibi önce ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim. Bizde bundan yola çıkarak Cumhur ittifakı olarak var gücümüzle çalışacağız. İstamnbul ve Çekmeköy’de yeni bir tarih yazacağımıza inancımız tam. Çekmeköy özelinde de aday kim olursa olsun sonunan kadar arkasında duracağız’’ dedi.

Programın sonunda basın mensuplarına çam sakızı çoban armağanı hediye takdim edilirken, program hatıra fotoğrafı ile sonlandırıldı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!