Mahmut Oğuz Hamidiye Mahalle Muhtarlığı İçin Yola Çıktı

Mart 2024 yerel seçimlerinde belediye başkan ve meclis üyeleri kadar muhtar adaylarıda merak konusu oluyor. Muhtar adayları bir bir adaylıklarını açıklarken, dikkat çeken bir çıkış da Çekmeköy Hamidiye Mahallesi'nden geldi. Aynı mahallede oturan ve esnaflık yapan mahallelinin sevdiği ve saydığı isim Mahmut Oğuz muhtar adaylığı için yola çıktı.

Mahmut Oğuz’un adaylık açıklamasında başta ailesi olmak üzere, dostları, komşuları ve hemşerileri yalnız bırakmayarak  adaylık sürecini ve nedenlerini şöyle anlattı:

Ben 34 yıldır Hamidiye Mahallesi’nde ikamet ediyorum. Hamidiye Mahallesi’nde esnaflık yapıyorum. İyi ve kötü günlerimi bu mahallede geçirdim. Bana çok şey katan Hamidiye Mahallesi’ne bende bir şeyler vermek istiyorum. Ahd-e vefa denilen duyguyu göstermek istiyorum. Bu yüzden Hamidiye Mahallesi’ne muhtar olmak için yola çıktım…

Muhtarlığa çıkmadan önce mahallede bulunan çok sayıda insanla görüştüm. Mahallemiz, Çekmeköy’ün en önemli mahallelerinden biridir. Muhtarlığa aday olmam konusunda, mahalle sakinlerimin yoğun teveccüh ve isteği oldu. Bende bu isteklere duyarsız kalmadım. Mahalle sakinlerimizin ileri gelenleriyle görüştüm. Fikir alış verişinde bulundum. Neticede aday olmaya karar verdim.

Benim tek gayem var; Hamidiye çatısı altında yaşayan komşularıma hizmet etmektir. Bu amaçla yola çıktım. Gece-gündüz demeden var gücümle çalışarak, hizmet edeceğim. Mahalle sakinlerimin iyi ve kötü gününde her daim yanlarında olacağım.  Devletimizin ilgili kurumlarıyla mahalle sakinleri arasında bir köprü görevi göreceğim.  Mahallemizin her köşesine eşit hizmetlerin gelmesi için var gücümle çalışacağım.

Mahalle sokaklarını tek tek dolaşıp sorunları ve gerçek ihtiyaç sahiplerini  tespit edip gelen yardımları ihtiyaç sahiplerine eşit bir şekilde ulaştıracağım. Mahalle sakinleri ve gençlere 7/24 saat hizmet için adayım. Sevdamız, koltuk için değil, mahallemize olan sevgimiz ve hizmet aşkı için oylarınıza talibim..

Tarafsızlık ilkesi ile, muhtarlık koltuğuna değil mahallemize hizmet için, mahallemizi güzelleştirmek ve geliştirmek için oylarınızı istiyorum.. Hamidiye Mahallesi'ni ve halkını çok seviyorum. Mahalleme hizmet sevdalısıyım. Bunun için desteklerinizi bekliyorum…

Mahmut Oğuz Kimdir?

1982 Kastamonu Tosya nüfusuna kayıtlıyım. 1990 yılından beri Çekmeköy Hamidiye Mahallesin’nde ikamet diyorum. Lise mezunuyum. Şuan açık öğretim öğrencisiyim. 2004 yılından beri Hamidiye Mahallesi’nde inşaat sektöründe (PVC üretim atölyesi) ticaret hayatımızı sürdürmekteyiz. Aktif olarak birçok sivil toplum kuruluşlarında yönetici olarak görev aldım ve aktif olarak görev almaya devam ediyorum. Evli ve bir erkek bir kız çocuk babasıyım.

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!