Lezzet Durağı Seyithan İşkembe gazetecileri  ağırladı

Basın mensupları, Altaş TV İstanbul Temsilcisi Murat Doğan’ın organizasyonu ile Kozyatağı’nda bulunan Seyithan İşkembe’de buluştu. Bsın mensupları ikram edilen çorbalara tam not verirken, işletme sahipleri Mustafa ve Hüseyin Altun başarının anahtarını anlattı.

Zor bir süreçten sonra bir markaya döndüklerini anlatan Mustafa Altun şunları söyledi:

Seyithan İşkembe; Lezzet Durağına yemek molası vermek için geldiğinizde, ne kadar önemsendiğinizi fark edeceksiniz. Çünkü biz Seyithan İşkembe olarak sizin rahatınız için, önce temiz bir ortam yarattık. Sonra hem gözlerinize ve midenize göre özel menüler hazırladık. Ziyaret ettiğiniz zaman bu ayrıcalıkları hissedeceksiniz.
Seyithan İşkembe olarak bizler; Gözlerinizin iyi bakmasını, midenizin huzurlu olmasını önemsiyoruz. Çünkü sizler bizim onur konuklarımızsınız. Seyithan İşkembe olarak; Çorba sektörüne hizmet etmeye karar verdiğimiz andan itibaren; önce Sağlık, sonra Kalite anlayışı ile yola çıktık.

Gerek ürünlerimiz, gerekse mutfağımızın hijyenik olması konusunda Titiz ve Temiz bir düzenleme sağladık. Seyithan İşkembe olarak; Hizmet kalitemizi hergün yukarıya taşıyarak, misafirlerimizin bir kez değil, devamlı bizleri tercih etmelerini ön gördük. Onun için bizi ziyaret etmenizi önemsiyoruz. Buyurun gelin...

Seyithan İşlembe olarak prensibimiz "Bir kez gelmenizi değil, her zaman misafirimiz olmanızı önemli sayıyoruz"

İLETİŞİM

Adres : 19 Mayıs Mahallesi Atatürk Caddesi No:80
Kozyatağı-Kadıköy-İSTANBUL

Email : info@seyithaniskembe.com.tr

Telefon : 0 216 356 10 93
0 536 445 07 63 - 0 544 573 42 82

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!