İbrahim Subaşı: Projelerimiz Çekmeköy’ün sorunlarına ‘Deva’ Olacak

31 Mart yerel seçimlerine günler kala Deva Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı İbrahim Subaşı ile yazı dizisi devam ediyor. Subaşı haber sitemize verdiği önceki röportajında seçim sürecini, sahada gördüklerini ve gelecek hedeflerini anlatmıştı. İbrahim Subaşı şimdi dikkat çeken projelerini paylaştı.

İlkeli ve dik duruş siyaset çizgisinden sapmadan çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen İbrahim Subaşı şunları söyledi: Deva olarak siyasetçilerin itibarını düzelteceğiz. Gençlerimizde artık burada siyasetçilere güvenecek. Bu sorumluluk hepimizin. Çekmeköy halkı yanlışlıkla birini tercih etmek zorunda değil. 3. Alternatif var. Deva Partisi buradadır.

Gençlerimiz gelecek kaygısından siyasete olan inançlarını kaybetmiş durumda ve umutsuzlar. Seçim çalışmalarımızda gençlerimizle bir çok kez biraraya geldik. Gençlerle bir sohbetimizde şu oldu ‘Başkanım 1 kahve 100, 2 kahve 200 lira olmuş. Bizim arkadaşlarımızla oturmaya hakkımız yok mu? Parklarda ve kaldırımlarda mı buluşalım arkadaşlarımızla’. Gençlerimiz eğitimle bir yere geleceğini düşünmüyor. Çünkü liyakat yok. ‘90’da alsam ben mülakatta elenirim’ diyor.

Bakın bir deprem gerçeğimiz var. Deprem anında insanların en çok ihtiyacı olan bir kazma bir kürek, bir hiltidir. Biz her binanın çatısına içinde arama – kurtarma ekipmanları olan kırmızı deprem çantaları yerleştireceğiz. Basit ama çok önemli, hayat kurtaracak bir proje.

Yine okullarda tüm öğrencilere süt dağıtacağız. Yine su ihtiyacı en temel haktır. Tüm okullarda erişebilir sebil su tesisleri kuracağız. Çocuklarımız okullarında içilebilir suya kavuşacak. Yine her bölgede kadın sağlığı merkezi olacak. Bu uygulama herkese örnek olsun.

Deva Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı İbrahim Subaşı’nın önceki sayısına şu linkten ulaşabilirsiniz: https://haberpusulasi.com/haber/ibrahim-subasi-ilkeli-ve-dik-durusumuzun-karsiligini-sahada-aliyoruz-46

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!