Hüseyin Sipahi İYİ Parti ziyaretinde kime ne mesaj verdi!

Yerel seçimler öncesi Çekmeköy siyaseti iyiden iyiye ısınmaya başladı. Aday adayları nabız yoklamaya başlarken, dikkat çeken bir ziyaret gerçekleşti. Taşdelen eski belediye başkanı tecrübeli siyasetçi Hüseyin Sipahi İYİ parti ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Yoğun bir katılımın olduğu bu ziyarette dikkat çeken mesajlar verildi. İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, Hüseyin Sipahi’nin bölgede sevilen bir siyasetçı olduğunu herkesin cenazesine ve düğününe katılarak iyi ve kötü günlerinde kimseyi yalnız bırakmadığını vurguladı.

Hüseyin Sipahi ise yaptığı nezaket ziyaretinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Daha önve CHP ilçeyi ziyaret ettiğini şimdide İyi Parti’de olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Başkan Sipahi, tüm partileri ziyaret etmek gibi bir amacının olmadığını söyledi.

Taşdelen belediye başkanlığı döneminde yaptığı hizmetleri anektodlarla anlatan Hüseyin Sipahi her zaman insan odaklı bir anlayışla siyaset yaptığını vurguladı.

2019 yerel seçimleri ile ilgilide çarpıcı açıklamalarda bulunan Sipahi,’’O dönemde Sayın  Meral Akşener’le birara gelip aday olmak istediğimi ve Çekmeköy’ü kazanacağımı söyledim.. Kendisi,’İttifakın mı yoksa İyi Parti’nin mi?’’ dedi. İttifakın adayı olursam yüzde 60’la, İyi Parti’nin adayı olursam birkaç bin oyla seçimi kazanacağımı ifade ettim. Tüm planlarımı buna göre yaptım. Ancak sonra gizli bir el devreye girerek adaylığımı engelledi. Bende Başka bir partiden aday oldum. 33 bin oy gibi dikkate değer bir destek aldım’’ dedi.

Eğer millet ittifakın adayı olsaydı Çekmeköy’de bugün bambaşka şeyler konuşulacağını söyleyen Başkan Sipahi,’’Bu süreçte sayın başkan ve teşkitanının ciid desteği oldu ama kısmet olmadı. Hepimizi üzen bir süreç yaşandı. Bugün Çekmeköy’ün durumu ortada. Umarım geçmişten dersler çıkarılmıştır’’ dedi. Hüseyin Sipahi aday adaylığını ilan eden Bora Kılıç’a da başarılar diledi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!