Hüseyin Sipahi’den ‘Hayırlı olsun’ ziyareti

Bölgenin sevilen siyasetçisi Hüseyin Sipahi, CHP Çekmeköy ilçe başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu. İlçe  başkanı Melda Tanışman Tutan’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Başkan Sipahi siyasi tecrübelerini ve görüşlerini aktardı.

Öncelikle genç, çalışkan kadın bir ilçe başkanının parti için büyük bir şans olduğunu söyleyen Sipahi,’’İşiniz elbette kolay değil ama önümüzde bir yerel seçim var buda bir avantaj. Küskünlükleri, kırgınlıkları bir kenara bırakarak bu sinerji ile başarılı olacağına inanıyorum’’ dedi. Geçmiş tecrübelerini anektodlarla anlatan Hüseyin Sipahi’’ Bu partiye büyük emek verenler var. Benim adaylığım döneminde ne fedakarlıklar yapıldığını unutmam mümkün değil’’ dedi. Önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili de açıklamalarda bulunan Sipahi, ‘’Burası kazanılamaz bir yer değil. Doğru adayla bu mümkün. Benim fikrim. Adayın Ekim ayında açıklanması yönünde. Aday erken açıklanırsa hem adaylık tartışması biter hem de aday kendini anlatma ve çalışma fırsatı bulur’’ dedi.

Bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Başkanı Melda Tanışman Tutan ise, Hüseyin Sipahi isminin Çekmeköy için önemli bir değer olduğunun altını çizdi. Başkan Tanışman Tutan, ilçede büyük bir sinerji yakaladıklarını söyleyerek bunu yerel seçimlerle taçlandıracaklarını ifade etti. İlçe Başkanı Melda Tanışman Tutan doğru bir adayla ilçeyi kazanacaklarının da altını çizdi.  

 

 

 

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!