Hasan Öztürk Çekmeköy’de heyacan yarattı:  Büyük destek

Bugünlede Çekmeköy’de herkes Hasan Öztürk ismini konuşuyor. Gönüllülerden oluşan ‘Çekmeköy Sevenler Platformu’nun’ Hasan Öztürk için yaptığı kampanya gündem oluşturmaya devam ediyor. Eski Çekmeköy belediye başkan yardımcısı Hasan Öztürk’ün belediye başkan adayı olması için yapılan bu çağrı her kesimden destek bulmaya devam ediyor. Taraflı tarafsız herkes Hasan Öztürk isimine sıcak baktığını söylüyor.

OLAĞAN DIŞI KAMPANYA BÜYÜK YANKI YAPTI

‘Çekmeköy Sevenler Platformu’nun yaptığı olağandışı kampanya sonrası  ilçede Hasan Öztürk ismini duymayan kalmadı. Çekmeköy merkez başta olmak üzere köylere, en ücra noktalara kadar ‘Daha güzel bir Çekmeköy için Hasan Öztürk’ pankartları donatıldı. Bu pankartlar birilerini rahatsız etmiş olacak ki pankartların toplatılması noktasında bazıları ellerinden geleni yapmışa benziyor!

Öte yandan ilçedeki okullardaki öğrencilere simit ve meyvesuyu dağıtımının yapılması ilçe kamuoyunda büyük takdir topladı. Çekmeköy Sevenler Platformunun yaptığı kampanya ile ilçe siyasetinde kartlar yeniden karılmaya başlandı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!