Hamit Çelik'ten görkemli açılış..

Sosyetenin ünlü markası Dodo Beach ve Dodo Steak House markalarının sahibi. Eski Çekmeköy Spor Kulübü Başkanı ve Hamit Çelik GYO markası ile çok sayıda butik inşaat yapan, Çekmeköy’ün tanınmış İşadamı Hamit Çelik uzun bir zaman sonra, Çekmeköy’e güzel bir açılış ile geri döndü.

Açışa siyasetten iş dünyasına yoğun katılım

Deprem Sismik İzolatörü konusunda Türkiye’nin öncü, yerli ve Milli markası Özdekan Kauçuk A Ş Firmasının ürettiği Deprem İzolatörlerinin artık İstanbul Bölge Satış ve Çözüm Merkezi Hamit Çelik sayesinde Çekmeköy’de olacak. Çavuşbaşı Yolu üzerinde Mimar Sinan Mahallesi’nde muhteşem bir açılış ile hizmete giren firmanın açılış kurdelesini, CHP Grup Başkan Vekili ve CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay, Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Ekranların deprem konusunda ünlü yüzü Jeolog, Akademisyen Prof.Dr Şükrü Ersoy, Özdekan Kauçuk Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Korkmaz, Özdekan Kauçuk satış sorumlusu İnşaat mühendisi Rıdvan Güzel, Hamit Çelik GYO Genel Koordinatörü Ümit Şener ve çekmeköy Girne Koleji Kurucusu İlhami Yıldız birlikte kesti.

Hamit Çelik'ten görkemli açılış

Düzenlediği görkemli açılışları ile de Çekmeköy’de dikkat çeken İşadamı Hamit Çelik, bu mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayan dostlarını unutmayacağını belirterek çok teşekkür etti.
Özdekan Kauçuk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Korkmaz ‘ Öncelikle açılışımıza katılım sağladığınız için çok teşekkür ediyorum. İstanbul çözüm ortağımız Hamit Bey ile inşallah deprem İzolatörü işini daha da ilerleteceğiz. Yerli ve milliyi üretmiş olmaktan çok mutluyuz. Deprem kuşağı bir ülkedeyiz başkanlarımız ve milletvekillerimizin desteği bizler için çok değerli tekrar çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Deprem uzmanı şükrü Ersoy'dan dikkat çeken mesaj

Prof.Dr Şükrü Ersoy ise “ Özdekan firmasının güzel bir ürünü olan deprem izolatörü için buradayız. Ülkemiz bir deprem ülkesi, depremler kaçınılmaz ve ülkemizde depremlerle nasıl mücadele edeceğiz, Savaşacağız? Aksine savaşmayacağız, uygun binalar, güvenli binalar yaptıktan sonra herhangi bir tehlike olmayacaktır. Çünkü Ülkemiz cennet bir ülke kaçacağımız geçeceğimiz bir yerimiz yok, dolayısıyla tedbirlerimizi aldıktan sonra hiçbir şey olmayacaktır. Bu alacağımız tedbirler arasında ki önlemlerden biriside sismik izolatörlerdir. Sismik izolatör dediğimiz olay, deprem kuvvetlerinin binaya gelmesini önleyen, kesen aynı arabalarda ki amortisör gibi bir tesisat, dolayısıyla böyle önemli bir tesisatın yerli ve milli olması benim için çok mutluluk verici bir şey, yurt dışında da çok örnekleri var ama bu projenin arkasında çok uzun yıllarca devam etmiş ar-ge çalışmaları, mühendislerin ve araştırmacıların emeği var. Ben onları kutluyorum ve hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Orhan Çerkez'den Hamit Çelik' e teşekkür

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Çekmeköy’e İstanbul için çok önemli Deprem İzolatörü markasını kazandıran İşadamı Hamit Çelik’e çok teşekkür ederek başarılarının devamını dileyerek ‘ Deprem kaçınılmaz bir gerçek, zaman zaman bu konularla ilgili önlem almakta bizim görevimiz. Bizde bu konulara katkı sağlayacağız. Açılışın hayırlara vesile olmasını diliyorum ‘dedi.
“ Yeni yapılacak binalarda artık nasıl otopark mecburi ise İzolatörün de sanki mecburi olması zarurettir.

Engin Altay: istanbul ve Çekmekôy için hayırlı olsun

CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay açılışta yaptığı konuşmada Sayın Orhan Çerkez’e hemşehrimin açılışına katıldığı için teşekkür ediyorum ancak öğrendim ki dostlukları benden de eskiymiş diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü ‘ Hoşgeldiniz. Peşinen hayırlı ve uğurlu olsun, Deprem İstanbul’un kabusu hepimiz İstanbul’da akşam yatıp sabah kalktığımızda gün içinde fark etmiyor, olası bir İstanbul depreminin yaratacağı büyük olumsuzluğun endişesini hissediyoruz. Bu kaygı ile yaşıyoruz. Bu gibi hallerde deprem ne zaman olur Allah bilir denmiştir. Doğrudur. Lakin bilim de bazı şeyleri ön görüyor. İstanbul depremi maalesef hayatın realitesi Tedbir bizden takdir Allah’tan denmiştir. Bilimin söylediği sismik izolatör mühim bir tedbirdir. Can kaybının olmaması noktasında, olası maddi hasarın minimize olması noktasında, bilim artık bunun bir zaruret olduğunu söylüyor. Benim temennim parlamento da bunları gündeme getireceğiz. Hükümetin, merkezi yönetimin deprem konusunda İstanbul’un büyük bir dönüşüme ihtiyacı var. Yeni yapılacak binalarda izolatörün artık nasıl otopark mecburi ise İzolatörün de sanki mecburi olması zarurettir. Bunun bu firma ile ilgisi yok, birden çok bu işi yapacak firma olacaktır önümüzde ki süreçte, halen de var zaten, Bu vesile ile Hamit kardeşimi bu firma ile işbirliği yapması ticari başarılarını bilen birisiyiz zaten, öncelikle Çekmeköy için sonra İstanbul için hayırlı olsun, birçok ağır hasarın önlenmesine neden olacak, birçok hasarı ortadan kaldıracak ticari faaliyet olması hasabiyle teşekkürü bir borç bilir tekrar hayırlara vesile olmasını dilerim’ dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!