Halk - Belediye başkanı buluşmasına yoğun ilgi

Çekmeköy Nikah Sarayı'nda düzenlenen programa yaklaşık 600 kişi katılırken, ilgi ve heyecan gözden kaçmadı.

Açılış konuşmasını yapan Osman Köse Çekmeköy de değişime inanan, çalışan ve oy veren komşularına teşekkür ettii ve seçim döneminde doğru yerde olduklarını bir kez daha hatırlattı. Orhan Çerkez'in dahada başarılı olması için Çekmeköyde tartışılan en gündem konu olan “Çekmeköy dışından gelen başkan yardımcıları” konusunda herkesin sesi olarak uyarması ” dost acı söyler” olarak takdir gördü.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez orada hazır bulunan 6 başkan yardımcısını ve müdürleri yanına çağırarak Çekmekôylülere tanıttı. Başkan yardımcılarını kendisine destek veren halka tanıtan Orhan Çerkez  “güçlü ve liyakatli bir ekibim var hepsine güveniyorum” dedi.

Başkan Çerkez şunları söyledi:

Seçim sürecinde bize desteklerini esirgemeyen değerli komşularım,

Bu güzel ilçede daha mutlu ve huzurlu olabilmemiz için el ele, omuz omuza olmalıyız. Bu sabah Osman Köse, Erkan Taşkan ve Çekmeköy Taraftarlar Derneği Başkanımız Sertaç Havva’nın organize ettiği kahvaltı programına, başkan yardımcılarım, müdürlerim ve meclis üyelerimiz ile birlikte katılım sağladık. Bu güzel buluşma vesilesiyle, siz değerli komşularımla bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum. Bir olacağız, iri olacağız ve Güler Yüzlü Çekmeköy için birlikte çalışacağız. Hepinize teşekkür ederim.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!