Gazeteciler Armutlu’ya Çıkarma Yaptı...

Erdem İnşaat, Erdem Ajans sahibi İş İnsanı Sedat Erdem’in ev sahipliğinde gerçekleşen 2 günlük Armutlu gezisi renkli ve keyifli görüntüler eşliğinde gerçekleşti. 15 kişilik basın heyeti, Yalova'nın termal kaynakları ile ünlü Armutlu beldesinde, hem stres attı hem de keyifli vakit geçirdi.

Doğası, termal suyu ve sahilleri ile şirin bir belde olan Armutlu’yu gezme fırsatı bulan basın mensupları, ilçe protokolü ile de bir araya geldi. Armutlu Müteahhitler Derneği’nde düzenlenen yemekli program oldukça verimli geçti. İlçe Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın, Belediye Başkanı Mustafa Tokat, İlçe Emniyet Müdürü Erhan Özarsalan, Müteahhitler Dernek Başkanı Köksal Fettahoğlu ve dernek üyeleri toplantıda hazır bulundu.

Sıcak ve simimi bir atmosferde geçen yemekli toplantıda fikir jimnastiği yapılarak neler yapılabileceği konuşuldu. Basın mensupları edindikleri izlenimleri anlatırken, ilçe protokölü ise gazeteciler aracılığı ile yapacakları ve yapılması gereken projeleri anlattı.

Belediye Başkanı Mustafa Tokat konuşmasında özellikle, özel sektörün turizm alanında yapacakları tüm yatırımlara destek olacaklarını söyledi. Armutlu’nun huzurlu ve güzel bir belde olduğunu ve geleceğinin açık olduğunun altınız çizen Mustafa Tokat, ‘’Turizm beldesi olduğumuz için dışarıdan kayıtlı olmayan çok sayıda insanımız geliyor. Kışın 30 bini aşkın yazın ise nüfusumuz 200 bini buluyor. Bizim kaynaklarımız belli. Belediye olarak istediğimiz proje ve yatırımı gücümüz nispetinde yapmaya çalışıyoruz. Ben ve ekibim gece gündüz demeden hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Sorunlarımız var mı, var. Bu bölgeyi daha da cazip hale getirmemiz için daha çok yatırıma ihtiyacımız var. Özellikle yatırımcıları beldemize bekliyoruz. Turizm alanında yapılacak her türlü yatırıma destek vereceğiz. Ayrıca devam eden tünellerimizin bir an önce bitmesi en büyük beklentimiz’’

Armutlu Emniyet Müdürü Erhan Özaslan, güvenlik noktasında beldenin en güvenilir turizm bölgelerinden biri olduğunun altını çizerken, İlçe Kaymakamı Yusuf Melikşah, Bir ay önce göreve başlamasına rağmen kendini buralı his ettiğini söyleyerek Armutlu’nun her anlamda daha çok gelişeceğini umduğunu belirtti. İlçe protokolü, bölgeye yatırım yapan iş insanı Sedat Erdem, Müteaahitler Dernek Başkanı Köksal Fettahoğlu ve diğer yatırımcılara da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Basın mensupları programın ikinci gününde ilçe protokolünü ziyaret ederek misafir perverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

 

Dolu dolu, keyifli ve eğlenceli geçen 2 günlük gezide basın mensuplarını ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyleyen meslektaşımız iş insanı Sedat Erdem, ‘’Uzun zamandır planladığımız gezi bu güne nasip oldu. Armutlu’nun tanıtılması noktasında sizin büyük destek vereceğinize inancım tam. 7 senedir burada bir çok butik projeye imza attık. Gelişime ve değişime açık bir bölge. Daha güzel bir noktaya geleceğine inanıyorum. Sizleri her zaman ağırlamaktan mutluluk duyarım’’ dedi.

Basın mensupları ise 2 günlük gezi programında kendilerini canı gönülden ağırlayan Sedat Erdem’e teşekkür etti.

   

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!