Faik Eren: Ümraniye’nin sorunlarına deva olacağız

Deva Partisi Ümraniye’nin belediye başkan adayı Faik Eren, ayağının tozu ile ilk buluşmasını basın mensupları ile yaptı. İlçe Başkanı Hasan Keleş ile basının karşısına geçen Eren, adaylık sürecini ve projelerini anlattı.

İlk sözü alan İlçe başkanı Hasan Keleş, merakla beklenen adaylarını açıkladıklarını ve bundan sonra Ümraniye’de çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini söyledi. Aday belirlemede ellerinde olmayan nedenlerden dolayı biraz geçikme yaşadıklarını söyleyen Başkan Keleş, ‘’27 aydır kurucu ilçe başkanlığı ve seçilmiş ilçe başkanı olarak teşkilatımla görev yapıyorum. Faik bey ilçemizin kurucu yönetim kurulu üyemizdir. Aynı zamanda başkan yardımcısıdır. İlçe teşkilatımızın aldığı karar doğrultusunda Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın onayı ile geçtiğimiz Pazar günü Ankara’daki lansmanda kendisi belediye başkan adayı olarak tanıtıldı’’ dedi. İlçe teşkilatı olarak Ümraniye’yi yönetecek bilgi, birikimli kadroya sahip olduklarını söyleyen Keleş,’’Bu kadro Ümrani2nin tüm sorunlarını çözecek tecrübeye sahip. Ümraniye’nin bir çok kangrenleşen sorunu var. Biz bunları biliyoruz ve çözeceğiz’’ dedi. 

Daha önce hiçbir siyasi partide görev almadığını, 2 yıldır deva Partisi Ümraniye’de siyasi hayatını sürdürdüğünü söyleyen Belediye Başkanı Adayı Faik Eren, ‘’Ailemden gelen siyasi gelenekle Deva Partisi çatısı altında hizmet etmenin doğru olacağını düşündüm. Bu süreçte güzel ve verimli tecrübeler edindim. Şimdi de Ümraniye Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım’’ dedi.

Ümraniye ile ilgili projelerinin hazır olduğunu söyleyen Faik Eren, önemli olanın liyakat sahibi doğru insanlarla kenti yönetmek olduğunu söyledi.  ‘’Ümraniye’yi hep birlikte yöneteceğiz’’ diyen Eren, ‘’İlçenin tüm sorunlarını çözecek projelerimiz hazır. Deva Projelerimiz ile Ümraniye’mize gerçekten deva olacağız. Ümraniye’nin dokuz mahallesinde Deva Bahçesi projemiz var. Ümraniye için Tramvay projemiz var. Önümüzdeki günlerde diğer projelerimizi de halkımızla paylaşacağız’’ dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!