Erdoğan'dan 2023 mesajı: Bizim için yeniden bir zafer yılı olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle; Kütahya'da 50 bini aşkın kardeşimizle beraberdik. Burada da yine 50 bini aşkın kardeşimizle bir aradayız. Bay Kemal bak Afyon'dan sana selamlar var, Kütahya'dan sana selamlar var. Biraz önce Kütahya'daydık. Aziz şehitlerimizin manevi huzurunda bir araya geldik. Bir asır önce tüm imkansızlıklara rağmen verilen o destansı mücadeleyi hep birlikte yeniden hatırladık. Yarın Ankara'da 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutlayacağız. Milletimizin bu topraklardaki bin yıllık varlığının köşe taşları olarak gördüğümüz zaferlerimizi hiçbir ayrım yapmadan kucaklıyoruz.

Şimdi buradan size sesleniyorum; Artık 9 ay var. 9 ay sonra 2023 seçimlere hazır mıyız?  Bizim için yeniden bir zafer yılı olacak. Milletimizin mukaddes değerlerine dil uzatanlar, kutsallarına hakaret edenler hem maşeri vicdanda hem hukuk önünde hesap vermekten paçalarını kurtaramayacak. Ecdadımızın bu topraklarda bıraktığı izleri takip ederek Türkiye’yi ahlakla, erdemle, adaletle, kardeşlikle büyütmeye devam edeceğiz. Bize yıllarca unutturulmaya çalışılan, yıllarca üstü örtülen, yıllarca ihmal edilen tarihimizi kendilerince yeniden yazmak isteyenler tarafından yok sayılan zaferlerimizin hepsine sahip çıkıyoruz.

Afyonkarahisar Kurtuluş Savaşımızın sembol şehirlerinden biridir. Afyon'da her biri farklı bir kahramanlık destanını anlatan 7 şehitliğimiz var. Dünyanın 34 farklı ülkesine yayılmış 78 şehitliğimizin her biri milletimizin hak, adalet ve hürriyet yolunda verdiği mücadelenin birer sembolüdür.

Tam 21 yıldır gece gündüz demeden Türkiye'ye hizmet ediyoruz. Sizin katkılarınızla aşılmaz denilen nice engelleri aştık. Sizin desteğinizle hamdolsun ülkemizi bölgesinin parlayan yıldızı haline getirdik. Ülkemizi her alanda tarihi nitelikte yatırımlarla tanıştırdık. Demokrasiden özgürlüklere, ulaşımdan eğitime, sağlıktan tarıma, sosyal yardımlardan ekonomiye, savunma sanayinden diplomasiye kadar her bir başlıkta ülkemize çağ atlattık.

Afyonkarahisar - Ankara arası 1,5 saate İstanbul 3,5 saate İzmir 2 saate düşecek. Bu sene tarım ürünlerinde çok yüksek alım fiyatlarını açıklayarak çiftçimizin yüzünü bir kez daha güldürdük. Verimli bir hasat dönemi geçiriyoruz. Biz sizlerle birlikte 85 milyonun tamamına hizmet götürüyoruz.

Muhalefet tüm mesaisini birbirlerinin kuyusunu kazmaya harcarken, biz sizlerle birlikte 85 milyonun tamamına hizmet götürüyoruz. Toplanıp dağılmaktan başka hiçbir marifetleri var mı? Afyonla birlikte tüm Türkiye'ye eserlerimizle birlikte mührümüzü vurmayı sürdüreceğiz. Sizlere efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Bu yatırımları sizlerle beraber yaptık. Ülkemizi başarıdan başarıya sizlerle beraber koşturduk. Siz bize güvendiniz, inandınız.

 
 

Şimdi önümüzde 2023 seçimleri var. 2023'te Türkiye gelecek asrına yön verecek tarihi bir seçim yaşayacak. 2023 imtihanından da alnımızın akıyla geçerek, büyük ve güçlü Türkiye yolculuğumuzu devam ettirmek istiyoruz. Sizlerden 2023'e giden kritik süreçte birliğimize, beraberliğimize daha fazla sahip çıkmanızı bekliyorum. Son günlerde milletimizin en büyük gücü olan kardeşliğe yönelik provokasyonların imam hatip okullarımızı da hedef alacak boyuta ulaştığını görüyoruz. 

Şimdi buradan öyle bir ses verelim ki, Türkiye'ye kefen biçenlerin yüreği titresin.(Milliyet)

 

 

https://www.dunyasondakika.com/

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!