DODO BİLİŞİM, AVRUPA’DA İLERİ GELEN WEB TASARIM AJANSLARDAN BİRİ HALİNE GELDİ

Yazılım ve metaverse alanında birçok yeniliklere imza atan Dodo Bilişim Türkiye'de ilklere Doğucan Uğurlu ile imza atmaya devam ediyor.

Dodo Bilişim; www.dodobilisim.net www.ugurlubilisim.net www.firmatanit.com çalışmalarıyla ve verdiği Web Tasarım, Google SEO, E-Ticaret, Mail Hosting ve en önemlisi gelişen teknoloji ile beraber Metaverse ve NFT alanındaki hizmetleriyle dikkat çekiyor.

Dodo Bilişim firması yetkilisi Doğucan Uğurlu, firmanın verdiği hizmetleri ÇEKSİAD Dergisi’ne anlattı. Firmanın kuruluş aşaması anlatan Uğurlu, “2015 yılında freelancer olarak başladım. Bir çok firmaya destek sağladım ve 2017 yılında resmi olarak Dodo Bilişim firmasını kurdum. Dodo Bilişim firması 2017 yılından bu yana web tasarım başta olmak üzere dijital pazar lama alanlarında uluslararası standartlarda hizmet vermektedir.” Kısa sürede tasarım ajanı haline geldiklerini söyleyen Doğucan Uğurlu, “Yenilikçi tasa rımları ve uygun fiyat politikası ile kısa sürede Avrupa’da ileri gelen Web Tasarım ajanslar dan biri haline geldik. Aslında normal bir web tasarım firması olarak yola çıktık ve büyük firmalar için web siteleri hazırladık. Daha sonra bilenen büyük şirketlere siber güvenlik hizmeti verdik. Son olarak gelişen teknoloji ile birlikte metaverse ve NFT alanlarında büyük proje ve yazılımlara destek sağladık.” Web tasarımlarını ihtiyaçlar doğrultusunda tasarladıklarını söyleyen Uğurlu, “Firma olarak, B2C ve B2B e-ticaret uygulamaları geliştiriyoruz. Geliştirdiğimiz bu uygulamalar kullanıcı tarafından kullanılabilmesi için öncelikle admin yönetim paneli ve satışların yapılacağı bir web sitesine ihtiyaç duyar, bizde istek ve ihtiyac doğrultusunda geliştirdiğimiz web sitesi tasarımlarını, sahip olduğumuz e-ticaret yazılımları ile entegre edip mobil uygulama ile birlikte teslim ediyoruz.” Dedi.

Son olarak sunucularındaki güvenlik önlemleri ile de ön plana çıkmaktadır.

Dodo Bilişim Firma Kurucusu Doğucan Uğurlu Kimdir?
Doğucan Uğurlu, 2014 Yılında Uludağ Üniversitesi Ön lisans programını tamamlayıp daha sonra 2016 yılında Anadolu Üniversitesi Web Tasarım Ve Kodlama bölümüne başlamıştır. Mezun olduktan sonra birçok kurumsal firma için dijital pazarlama, Web Tasarım, Google SEO uzmanlığı yapmıştır.
Bu süreçte html, php, aspx, css, html5 gibi programlama dillerinde ve ek olarak Gelişen teknoloji ve günümüzün trendlerini göz önünde bulun durarak yazılım alanlarında ve siber güvenlik alanlarında eğitimler alarak kendini geliştirmiştir.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!