Deva Ümraniye aday adaylarını görücüye çıkardı

DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı düzenlenen iftar programı ile milletvekili aday adaylarını tanıttı. Süslü Kafe'de düzenlenen program yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Partinin Ümraniye ilçe Başkanı Hasan Keleş ev sahipliğinde düzenlenen programa; DEVA Partisi İstanbul İl Teşkilat Başkanı Av. Mustafa Demiral, il yönetiminden Erdem Isiklar ve Yalçın Fakıoglu, DEVA Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Abdulkadir Kacamer, Essiad Başkanı Necmettin Sarı, Bakkallar Odası Başkanı Resul Taşçı, İstanbul Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Delibalta,  STK temsilcileri, 28.Dönem 1.Bölge Milletvekili Aday Adayları Serkan Süslü, İsmail Özcan, Osman Nuri Arslan, Hasan Özcan, Siyasi Parti İlçe Başkanları, STK temsilcileri, Muhtarlar, meclis üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Programda bir konuşma yapan DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş," Bugün güzel bir günde biraradayız. Teşkilatı olarak düzenlediğimiz programımıza katılımınızdan dolayı siz değerli misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Milletvekili Aday Adayı olan yol arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Şimdiden yaklaşan Kadir Gecenizi tebrik ederim " dedi.

DEVA Partisi İstanbul il Başkanı Av. Mustafa Demiral da yaptığı selamlama konuşmasında milletvekiliği için yola çıkan aday adaylarına başarılar diledi. Partinin 28.Dönem 1.Bölge Milletvekili Aday Adayları Serkan Süslü, İsmail Özcan, Osman Nuri Arslan ve Hasan Özcan da birer selamlama konuşması ile kendilerini tanıttı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!