Deva Partisi Çekmeköy adayı İbrahim Subaşı'dan dikkat çekecek açıklamalar

Deva Partisi Çekmeköy’ün eğitimci belediye başkan adayı İbrahim Subaşı, meclis üyesi adayları ve ilçe yöneticileri ile bir araya geldi. Yerel seçimlere kısa bir süre kalmasına rağmen bu süreci çok verimli geçireceklerini söyleyen Subaşı, bunun en büyük nedeninin de Çekmeköy’ü iyi tanıması olduğunu söyledi.

30 Yıllık çekmeköy’lü olduğunu söyleyen İbrahim Subaşı ’’30 Yılda 3 ayrı mahallede ikamet ettim. Çekmeköy’ü de sorunlarını da iyi biliyorum. Meclis üyesi arkadaşlarımda bu ilçeyi iyi biliyor. Zaman dar ancak bu açığı çok çalışarak kapatacağız’’ dedi.

 31 Mart Mart akşamı büyük Sürpriz yapacaklarını söyleyen Subaşı, ‘’Ben bunu görüşmelerime ve gözlemlerime dayanarak söylüyorum. Kısa sürede bir çok kanaat önderi ile görüştüm ve destek aldım’’ dedi.

Siyasetin uzun bir yolculuk olduğunu söyleyen İbrahim Subaşı, ‘’Önceliğimiz önümüzdeki yerel seçimler. Ben bir gün Çekmeköy’ü yöneteceğime inanıyorum. Yerel seçim sonrası da sahada olmaya devam edeceğim. Kısacası Gönüllerin adamı olmak için yola çıkıyorum’’

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!