CİHAN KÜÇÜK : 2023 YILININ TRENDİ KISA SAÇ

Sinema ve reklam sektörünün aranan ismi genç kuaför Cihan Küçük, 15 yıldır beyaz perdenin kamera arkasındaki görünmeyen kahramanı olmaya devam ediyor. Hair- Make Up Artis Cihan Küçük sinema ve reklam sektörünün saç, makyaj, karaktere uygun peruk ve saç tasarlayıp yeni bir karakter ortaya çıkaran önemli isimlerinden biri.

BU YIL KISA SAÇ MODA

Türkiye’de önde gelen reklam şirketleri ile sayısız ulusal ve uluslararası reklam ve fotoğraf çekimlerine imza atan Hair- Make Up Artis Cihan Küçük, 2023 yılının trend saç kesim ve modelini açıkladı.

2023 yılının saç kesiminde cesur olanların yılı olacağının altını çizen Küçük; “Çünkü bu yıl, kısa saç moda. Evet, yanlış duymadınız kısa saç. Ancak bunların yanında uzun saç kesimleri de mevcut. Yeni yılda stiline farklılık katmak isteyenler bob, pixie, bixie, sahg, lob gibi birçok kesimi tercih ediyor” dedi.

Ünlü oyuncuların yer aldığı gişe rekorları kıran Çakallarla Dans 1-2-3’de Baş Hair – Make Up Artis olarak çalışan Küçük; Aşk Tutulması, Usta, İfuana Tokyo, Yaşamayanlar, Saygı, Metod Aslan Max, Bu İşte Bir Yalnızlık Var, Özür Dilerim, Çok Aşık, Ben Bunları Biliyorum, Kısmet gibi bir çok uzun metrajlı filmde de görev almış.

Cihan Küçük, sadece saç makyaj yapmak değil, karaktere uygun peruk, makyaj ve saç tasarlayıp yeni bir karakter ortaya çıkarmaktadır.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!