CHP'de değişim çağrısı yapan Aydın Düzgün görevden alındı

Düzgün, sosyal medya hesabından yaptığı zehir zemberek, "İstanbul il Başkanlığının alamadığı hatalı ve hukuksuz bir şekilde sahip olduğu gibi sergilediği bu ödülü yok sayıyoruz" dedi. 

Düzgün, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yakınları için göreve alınmaya çalışıldığı iddialarıyla gündeme geldi.

CHP lideri, eleştirilerin ardından kendi talebi doğrultusunda partinin yönetimini yönetiyor. CHP tabanı ve seçmenlerden gelen tepkilere İBB Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu da dahil olmuştu. Kılıçdaroğlu'na karşı isyan bayrağını açan İmamoğlu, 'topyekun değişimini' yaptı.

Tüm bu gelişmelerin gölgesinde bugün dikkat çekici bir olay daha yaşandı. CHP yönetimi oğlu olarak Kılıçdaroğlu'na karşı 'değişim' yürüten CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün'ü görevden aldı. Düzgün, sosyal medya hesabından yaptığı zehir zemberek, "İstanbul il Başkanlığının alamadığı hatalı ve hukuksuz bir şekilde sahip olduğu gibi sergilediği bu ödülü yok sayıyoruz" dedi.

İMAMOĞLU'NUN YANINDA DURDUĞU İÇİN GÖREVDEN ALINMAK İSTENMİŞTİ

Düzgün, siyasi yasak olan ve Tam olarak görevde yer almayan Canan Kaftancıoğlu tarafından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yakın görevliler için görevden alınmaya çalışıldığı iddialarıyla gündeme geldi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!