Ceyda Düvenci’nin formunu koruma sırrı

“Ne yaparsam yapayım asla zayıflayamıyorum” diyenlerden misiniz? Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci’nin santim santim incelme hikayesi size ışık tutabilir. İşin sırrı, kilo vermenize engel olan inatçı metabolik blokajlarınızda yatıyor. Blokaj ortadan kalktığında kilolar gidiyor, incelme geliyor. Masaj yöntemiyle yağları dondurarak kıran uygulama da başarılı sonuçların alınmasını sağlıyor

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci'nin formunu neye borçlu olduğu bir süredir yazılı ve görsel basında konuşuluyor ve merak ediliyor. Bugün size kendisine uyguladığımız program hakkında detaylı bilgi vererek tüm soru işaretlerinize ışık olmak isterim.

METAFERİK DALGALAR
Kendisine 40 yaş üstü dirençli yağlar için oldukça etkili olan bir program uygulandı. Bu işlem metabolik blokajları açarak incelme sürecini hızlandırdı. Peki nedir 'Metabolik Blokaj?' Kişinin kilo vermesine engel teşkil eden ve kiloyu tutan durumlardır. Bu blokajı ortadan kaldırabilmek için son teknolojiyle geliştirilen bir yöntem kullanılmalıdır. Blokaj açma, alanında tek, alternatifi olmayan bir teknolojidir. İşlem, kişinin metabolik blokajlarını tespit eder ve ihtiyaçları doğrultusunda 4 farklı noktadan metaferik dalga göndererek kiloyu tutan blokajları açar.
Kişinin ihtiyaçları doğrultusunda uygulanan bu yöntem herkeste çok farklı sonuçlar vermektedir. Çünkü herkesin metabolik blokajları ve yağlanma hikayesi farklıdır.

BLOKAJI KALDIR, KİLOYU VER
Bu teknoloji kilo vermeye zayıflamaya engel teşkil eden faktörleri ortadan kaldırır. Yani zayıflama sürecine kişiyi hazırlar ve kilo verme sürecini hızlandırıp kolaylaştırır. Blokaj açma programı bir yağ kırma işlemi değildir. Mutlaka bir yağ kırma işlemine ek olarak uygulanmalıdır. Bu işlem bir yandan vücudu kilo vermeye hazırlıyor; diğer taraftan bölgesel fazlalıkları yağ kırma işlemi sayesinde vücuttan dışarı atıyor. "Ne yaparsam yapayım zayıflayamıyorum" diyen danışanlara bile şaşırtıcı sonuçlar veren bu uygulama ilk seans itibarıyla, seans öncesi ve sonrasında alınan elektronik ölçümlerde ve kıyafetlerde görülebilecek düzeyde etki gösteriyor.

ÖNCE BLOKAJLARI KALDIRDIK
Ceyda Düvenci'ye uygulanan programda metabolik blokajları açan bu işleme ek olarak güçlü bir yağ kırma işlemi de yapıldı. Buzla zayıflama, masaj yöntemiyle buzlu bir başlık ile yağları dondurarak kıran bir zayıflama yöntemidir. İlk seans itibariyle güzel sonuçlar veren ve ağrı, morarma gibi yan etkileri olmayan bir uygulamadır. En büyük avantajı ise kişinin ihtiyaçları doğrultusunda ilk seans itibariyle gözle görülür şekilde sonuç vermesidir.

SU İÇİN SAĞLIKLI BESLENİN
Uygulama sürecinde sağlıklı beslenmeye ve bol su tüketmeye dikkat etmek büyük ölçüde önem taşıyor. Yağlanma problemi olan her bölgeye uygulanabilen bu yöntem oldukça ciddi bir yağ kırma işlemidir. Bu nedenle seanslar 15 günde bir tekrarlanmalıdır. Elbette tek seansta mucizevi sonuçlar beklenmemelidir. İlk seans itibarıyla 2 ile 4 cm arası incelme elde edilen bu yöntem düzenli şekilde uygulandığında şaşırtıcı sonuçlar almanızı sağlar. Vakum, enjeksiyon ve kimyasalın kullanılmadığı bu yöntem sayesinde deride bir deformasyon yaşanmaz. Kişi kilo almadığı sürece işlem kalıcıdır.



HAFTADA BİR, İNATÇI BLOKAJLAR AÇILMALI
Blokaj açma için haftada 1, en fazla 2 seans öneriyoruz. Yağ kırma işlemleri ise mutlaka 15 günde bir uygulanmalıdır. Sebebi ise kırılan yağ miktarının oldukça yüksek oluşudur. Kırılan yağlar vücuttan dışarı atılmadan yeni bir yağ kırma işlemi uygulanmamalıdır. O yüzden bu süreçte bol su tüketimi en önemli faktörlerden biridir.



KİŞİYE ÖZEL PROGRAM
İncelme sürecinde kişiye özel bir program hazırlanması gerekmektedir. Kişinin yaşı, beslenme düzeni, temposu detaylıca incelenmeli ve en uygun program çıkarılmalıdır. İşte Ceyda Düvenci formunu kendisine uygun uygulanan bu programa ve beslenmesine gösterdiği özene borçlu.

Kaynak Linki: https://www.sabah.com.tr/saglik/2022/07/04/ceyda-duvencinin-formunu-koruma-sirri

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!