Çetin Çapan: ‘’Ak Parti’nin Çekmeköy’deki iktidarına son vereceğiz’’

Mart 2024 yerel seçimleri öncesi aday adayların yoğun çalışma tempusu devam ediyor. Bu aday adayların biri olan ve çalışmalarını hızlandıran CHP Çekmeköy Belediye Başkan Aday adayı Çetin Çapan bu sefer basın mensupları ile Süslü Kafe’de bir araya gelip gündemi ve seçim sürecini değerlendirdi. Çekmeköy’de belli bir grubun veya kesimin aday adayı değil, herkesi kucaklayan ve her kesimin desteğini alan biri olarak yola çıktığını söyleyen Çetin Çapan,’’Ben örgütün ve Çekmeköy’de siyaset yapan arkadaşlarımın önerisi üzerine geldim.  daveti ve talebi olarak uzun bir değerlendirmede sürecinden sonra aday adayı oldum. Çekmeköy’de oturuyorum. Buraya taşındıktan sonrada her zaman halkın içinde ve sokakta oldum. Seçimden sonra da bu kentte oturmaya devam edeceğim. ’’ Dedi.

Herkesimden destek alacağına inandığını söyleyen Çetin çapan’’ Partimiz bilinçli bir örgütten oluşuyor. Aday adaylarını örgütün önüne koymak, partimizin gücünü ortaya koymak demektir. Örgütümüz ne yapacağını çok iyi biliyor ve bu süreci sağlıklı bir şekilde yöneteceğimize inanıyorum. Örgütümüzün alacağı karara saygı duyacağımı buradan ilan ediyorum. Eğer ön seçimde bir arkadaşımız benden bir oy daha fazla oy alırsa benim adayım o arkadaşımızdır. Ben onun için çalışırım’’ dedi.

Aday olması halinde Çekmeköy’ü kazanacaklarına vurgu yapan Çapan’’Çekmeköy’de herkesle kucaklaşacağız. Girilmedik kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Daha yaşanabilir bir yer haline getirmek, ilçemizin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için yola çıkıyoruz. AK Parti’nin uzun süredir devam eden iktidarına son vereceğiz. Çekmeköy’ü kazanacağız, bu ilçede halkımızın beklentilerini karşılayacağız. AK Parti’nin sokaktaki insanlara kör bakışını değiştireceğiz.

Aday olduğu takdirde güçlü bir seçim  kampanyası ile mevcut iktidarın yaptığı tüm yanlışları halka anlatacaklarını söyleyen Çetin Çapan,’’ Aday olursam, Çekmeköy’ü kazanacağız. Belediye Başkanlığının bir Krallık, bir imparatorluk olmadığını ispatlayacağım. Çekmeköy’ün tüm sorunlarını ve çözüm yolları da biliyorum’’ dedi.

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!