ÇEKSİAD YÖNETİMİ İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL İLE BULUŞTU

Son günlerde bir dizi ziyaretler ile dikkat çeken Çekmeköy Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇEKSİAD) yönetimi İstanbul Valisi Davut Gül ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen bu buluşmada fikir alışverişi yapıldı.

ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak öncelikle ÇEKSİAD’ın çalışma ve projeleri noktasında İstanbul Valisi Davut Gül’ü bilgilendirdi. Kahramanmaraş merkezli depremde bölge halkı ile kurdukları dayanışma ağından da bahseden Erdal Albayrak, ÇEKSİAD’ın İstanbul valiliğinin yapacağı kampanyalara destek olmaya gayret edeceklerini söyledi.

İstanbul Valisi Davut Gül, ise ÇEKSİAD’ın deprem bölgesine yaptığı desteğin takdire şayan olduğunu ifade ederek sivil toplum kuruluşlarının bu noktalardaki öneminden bahsetti. Vali Gül, sivil toplum kuruluşlarının her geçen gün daha da önemli hale geldiğini söyleyerek özellikle iş adamlarının bu anlamda desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

ÇEKSAD Başkanı Albayrak, İstanbul valiliğinin yetkisi dahilinde iş adamlarının sorun ve taleplerini de iletti. Vali Davut Gül bu sorun ve talepleri not alarak ÇEKSİAD yönetimine teşekkür etti.  

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!