ÇEKSİAD 'Kriz döneminde Yönetsel Etkinlikler' konulu seminer

Çekmeköy Sanayici ve İş Adamları Derneği yaz dönemi nedeni ile ara verdiği seminer ve orogramların startını verdi. İlk programın konuğu Dr. Devrim Keklik oldu. Dr. Devrim Keklik, 'Kriz Döneminde Yönetsel Etkinlikler” konulu seminer ile üyeleri bilgilendirdi.

programın açılış konuşmasını yapan başkan Erdal Albayrak, üyelerine hitap ederek birlik ve beraberliğin önemini vurguladı. “4 ay süren bir mola verdik ancak bugün yeniden bir aradayız. Hepimiz birbirimizi çok özlemişiz,” diyen Albayrak, iş insanlarının dayanışma içinde hareket etmesi gerektiğinin altını çizdi ve bu tür etkinliklerin, zorlu dönemlerde moral kaynağı olduğunu belirtti.

Yerel yöneticilerle uyum içinde çalıştıklarını hatırlatan Albayrak“Siyasi olarak belediye başkanlarımız değişti, ancak biz iş insanları olarak ilçemiz için kim taşın altına elini koyuyorsa onlarla çalışmaya hazırız,” dedi. Albayrak, ortak işbirliklerinin hem yerel yönetimle ilişkileri güçlendireceğini hem de bölge ekonomisine katkı sağlayacağını vurguladı.

Kahvaltıda, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Seyfettin Yıldırım’ın mesajını ileten Albayrak  iş başvuruları için yapılan çağrı dikkat çekti. Yıldırım, “Belediyemize çok sayıda iş başvurusu geliyor. Bu yükü hafifletmek adına iş insanlarından destek talep ediyoruz,” dedi. Albayrak ise, “Her birimiz bir kişi işe alırsak, belediyenin yükünü bir nebze de olsa hafifletmiş oluruz,” diyerek istihdam yaratma konusunda iş insanlarına çağrıda bulundu ve buna yönelik çalışmalara başladıklarını söyledi.

Dr. Devrim Keklik “Kriz Döneminde Yönetsel Etkinlikler” konulu seminer ile üyeleri bilgilendirdi. Örnek ve anektodlarla bir iş adamının kriz döneminde nasıl başa çıkacağını anlatan Dr. Devreye m Keklik yaklaşık 1.5 saatlik semineri oldukça verimli geçti.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!