ÇEKSİAD‘dan depremzedeler için yardım seferberliği...

1 TIR DOLUSU MALZEME YOLA ÇIKIYOR...

Erdal Albayrak başkanlığındaki Çekmeköy Sanayici ve iş adamları Derneği (ÇEKSİAD) Afet bölgesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yardım seferberliği başlattı. Özellikle resmi kurumlar tarafından ihtiyaç listesi arasında bulunduğu açıklanan; ısıtıcı, battaniye, yorgan, gıda kolisi, kışlık kıyafet gibi acil ihtiyaçtan oluşan 1 tır dolusu malzeme depremden etkilenen vatandaşlara ulaştırılmak üzere yola çıkacak.

SEFERBERLİĞİ GÖREN KOMŞULARDA DAYANIŞMAYA ORTAK OLDU

Bu yardıma dernek üyeleri büyük bir duyarlılık gösterdi. Malzemeleri dernek yönetimi ve üyeleri büyük dayanışma ile taşırken, bu seferberliği evlerinin balkonunda gören vatandaşların karınca kararınca bu seferberliğe destek olması  duygusal anlar yaşattı. Kimi gelip taşımaya yardım ederken, kimisi yardım kolileri getirip bu dayanışmaya ortak oldu.

ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, ‘’Hepimizi derinden sarsan deprem nedeni ile acımız sonsuz. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Dernek olarak tüm imkanlarımızla ağır kış şartlarında ortaya çıkan acil ihtiyaçlar için bölgedeki valilik, kaymakamlık, Kızılay ve Afad gibi ilgili birimler vasıtası ile vatandaşlarımıza destek olmak için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Ben duyarlılık ve önemli desteklerinden dolayı tüm yönetici ve dernek üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tüm milletimize tekrar geçmiş olsun’’’ dedi. 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!