ÇEKSİAD’DA YENİ YÖNETİM YENİ HEYECAN…  7. DÖNEM STARTI VERİLDİ

Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇEKSİAD) 7. Genel kurul toplantısını Dernek merkezinde gerçekleştirdi. Üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleşen kongre, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı ile başladı. Kongrenin divanına oy birliği ile Rahim Oflaz, Recep Alkılıç ve Erhan Kaymak seçildi.

Tek liste olarak yeniden dernek başkanlığına oy birliği ile seçilen Erdal Albayrak yeni yönetimini tek tek sahneye davet ederek üyelere tanıttı. Yönetim ve denetimdeki birçok ismin alanlarında başarılı yeni işadamlarından oluşması dikkatlerden kaçmazken, bu duruma ‘Şampiyonlar ligi kadrosu oluşturulmuş’ yorumları yapıldı.

Tekrardan güven tazeleyerek başkan seçilen Erdal Albayrak yaptığı teşekkür konuşmasında 2 yılda yaptıkları çalışma ve projeleri anlatırken yeni dönemle ilgilide net ve önemli mesajlar verdi. 2 yılın çok çabuk geçtiğini ancak 2 yıla baya iyi şeyler sığdırdıklarını söyleyen Başkan Albayrak, kültürel çalışmalardan sosyal projelere, kurumsal firmalarla olan protokol anlaşmalardan genç ÇEKSİAD’a da kadar yaptıkları çalışmaları anlattı. Başkan Albayrak bu sürede görev alan yönetim kurulu arkadaşlarına da teşekkür etti.

Başkan Albayrak, ‘’Yüzde 70 ile kabineyi yeniledik. Enerjisi yüksek arkadaşlarımızdan yeni bir yönetim oluşturduk. Bu yeni yönetimimizin içinden 8. Dönem başkanımızı da çıkaracağımızı umuyorum. Bu yeni dönemde de istikrarlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmenin gayreti içinde olacağız’’ dedi. Yeni dönemde üye aidatları ile ilgili yeni bir düzenleme oy birliği ile kabul edilirken Başkan Erdal Albayrak, dernek üyelerinin katılabileceği bir şirket kurulacağını ve güç birliği ile ticari başarıyı yakabileceğinin de müjdesini verdi.

YÖNETİM VE DENETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

Erdal Albayrak - Recep Yakup – Yılmaz Sezgin – Feyzullah Kahraman – Seyfettin Baş – Arif Altan Yavuz – Çağlar Aksoy - Polat Alkan – Murat Karakaş – Nuh Kurt – İbrahim Erçal – Barış Koçak – Özer Gökyer

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!