ÇEKSİAD’da birlik ve beraberlik eşliğinde farkındalık buluşması

Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇEKSİAD) farkındalık oluşturmaya devam ediyor Erdal Albayrak başkanlığında ÇEKSİAD yönetiminin düzenlediği aktivitelerle üyeler, hem kaynaşma imkanı buluyor hem de stres atıyor. Geçtiğimiz kış bir çok kez düzenlenen yemekli buluşmalarda bu seferde hamsi ikramı yapıldı.

ÇEKSİAD Başkan Vekili Recep Yakup’un sponsorluğunda gerçekleşen programa; üyelerin yanı sıra Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve belediye başkan yardımcısı Şahmettin Yüksel de katıldı.

Başkan Erdal Albayrak programda yaptığı konuşmada bir süredir ara verdikleri bu buluşmaların startını verdiklerini söyleyerek,’’Geçen kış buna benzer programlarla birçok kez bir araya geldik. Amacımız biraya gelip sohbet ortamında kaynaşmak ve fikir alışverişi yapmak. Bu kış boyunca farklı konseplerde buluşmalarımız devam edecektir. Katılım emeği geçen, sağlayan tüm üye arkadaşlarıma ve her davetimize bizi kırmayıp teşrif eden Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz’ teşekkür ederim’’ dedi.

ÇEKSİAD’da bu güne kadar bir çok programa katıldığını ve bundan keyif aldığını söyleyen Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ise’’Çekmeköyümzün önemli değeri ÇEKSİAD başkanı ve yönetimine bu davetlerinden dolayı teşekkür ederim. Bizler her zaman sivil toplum kuruluşlarının değerini bildik ve destekledik. STK’lar gerçekten desteklenmesi gereken kurumlardır. Bunu en son deprem faciasında da yaşadık. Bu noktada ÇEKSİAD deprem bölgesine yaptığı destek ve yardımlarla hepimizin takdirini kazandı ve örnek oldu.’’ dedi

 

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!