ÇEKSİAD  BELEDİYE BAŞKANI AHMET POYRAZ'I AĞIRLADI...

Geçtiğimiz hafta CHP belediye başkan adayı Orhan Çerkez’i ağırlayan ÇEKSİAD bu hafta da Çekmeköy Belediye Başkanı ve Adayı Ahmet Poyraz’ı misafir etti. Başkan Poyraz’a Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Tahsin İnce ve Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Murat Arslan eşlik etti.

Açılış konuşmasını yapan ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak tüm katılımcılara teşekkür ederken, ÇEKSİAD kapısının ayırım gözetmeksizin herkese açık olduğuna vurgu yaptı. Başkan Albayrak,’’Siyasi toplantılarda çok söz almıyorum. Ama bugün birkaç kelime etmeyeyi bir hak görüyorum.. Yaptığı hizmetler herkesin malumu, bunu halk takdir eder. Ahmet Abinin Bendeki en büyük özelliği ise VEFA’nın İstanbul’da bir semt adı olmadığını hepimize hatırlatması.

Mesela geçmiş dönemde yol arkadaşı olan bizimde dostu ve arkadaşı olan Celal Erdoğan’a O vefa örneği göstererek spor kompleksine adını vermişti. Yine son olarak Çekmeköy kurucu belde belediye başkanı Sıddık Ersanlan isimini de büyük bir tesise vermişti. Ama bide ÇEKSİAD’a verdiği bir vefa var. ÇEKSİAD’ın en zor döneminde bizim yanımızda olarak, bizi ötekileştirmeyerek bize karşıda en büyük vefa örneğini vermiştir. Benim içinde en önemli tarafı budur’’.

Daha sonra Cumhur ittifakı İlçe başkanları birer selamlama konuşması yaparak birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Son konuşmayı ise Çekmeköy Belediye Başkanı ve Adayı Ahmet Poyraz yaptı. Sözlerine kendilerini ağırlayan başta Erdal Albayrak ve yönetimine teşekkür edereek başlayan Başkan Poyraz, ÇEKSİAD’ın bölge için büyük bir değer ve marka olduğuna vurgu yaptı. Başkan Poyraz sözlerini şöyle sürdürdü: Altyapı ve üstyapı projeleri, yeni sosyal donatı alanları, kentsel dönüşüm ve imar alanında yaptığımız çalışmalarla Çekmeköy’ü İstanbul’da model alınan bir ilçe haline dönüştürdük. İstanbul’un kentsel dönüşüm alanında en şanslı ilçelerinden biriyiz. 

Çekmeköy’de göreve geldiğimizde aile sağlığı merkezi sayısı sadece 4’tü, bugün bu sayıyı 25’e çıkardık. Çekmeköy Devlet Hastanemizi yapıp hizmete açtık. Gençler istedi biz yaptık. Celal Erdoğan Spor Tesisleri, DR. Mimar Kadir Topbaş Alemdağ Spor Tesisleri, Ömerli Sporcu ve Kamp Eğitim Merkezi, Mimar Sinan Spor ve Sosyal Tesisleri’ni hizmet açtık.

Gençlik projelerimiz, konserlerimiz, okul bahçelerine açtığımız spor salonları ve 14 kütüphanemizle her zaman gençlerimizin yanında olduk. Göreve geldiğimiz ilk dönemde hemşerilerimize söz verdik. Çekmeköy’ü eğitim vadisi haline dönüştüreceğiz dedik. Sayısını 200’ün üzerine çıkardığımız okullarımıza yenilerini ekliyoruz.

İlçemizde her zaman vatandaşlarımızla iç içe bir yönetim anlayışı belirledik. Bu doğrultuda mesaimizin büyük bir bölümünü halkımızla geçiriyoruz. Onlardan gelen talepler doğrultusunda ise projelerimizi şekillendiriyoruz’’

Program soru – Cevap ve hatıra fotoğrafları ile son buldu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!