ÇEKSEM’DEN ANLAMLI ZİYARET...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrasında çok sayıda aile bölgeyi terk etmek zorunda kaldı. Yüzlerce ailenin adresi ise Çekmeköy oldu. Çekmeköy Serbest Meslek Sahipleri Derneği (ÇEKSEM), bu noktada anlamlı bir çalışma yaparak misafir depremzede aileyi ziyaret etti.

Çekmeköy Serbest Meslek Mensupları Derneği (Çeksem) adına Av. Erman Çalıskan'ın programladığı organizasyonda, çok sayıda depremzede aile mahalle muhtarlarının ev sahipliğinde ziyaret edildi.


ÇEKSEM adına açıklamada bulunan Av. Erman Çalıskan, ‘’Balparmak firması İş İnsanı Özgür Altıparmak,  Gayrimenko.com firması sahibi İş İnsanı Can Gebetaş, Lena & Mama yayın evinin sahibi Sayın Funda Lena Nazik Hanımefendi ile birlikte (Çeksem) Çekmeköy Serbest Meslek Mensupları Derneği olarak deprem bölgesinden gelen misafirlerimize değerli muhtarlarımızın ev sahipliğinde ziyarette bulunduk’’ dedi.

Av. Erman Çalışkan yaptığı açıklamada depremzede misafirlere yönelik ziyaret programlarının devam edeceğini belirterek, ‘’Desteklerinden dolayı Sayın Özgür Altıparmak’, Sayın Can Gebetaş’a Sayın Ramazan Çelik ve Dernek Y.K üyelerimize teşekkür ederim’’ dedi.

Av. Erman Çalışkan, ‘’Ayrıca 28 Nisan Cuma günü Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’ndeki "Kentsel Dönüşüm ve Deprem Bilinci" Panelimize herkesi davet ediyoruz’’ diyerek sözlerini bitirdi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!