ÇEKSEM’DE YENİ DÖNEM VE BÜYÜK HEDEFLER…

Çekmeköy Serbest Meslek Mensupları Derneği (ÇEKSEM)’de bayrak değişimi. 7. Olağan genel kurul toplantısını gerçekleşirken yeni dönemde Av. Bilal Özdemir başkan seçildi. Başkanla birlikte yönetimde de değişim oldu. Farklı meslek guruplarında yeni yüzler dernek yönetiminde yer alırken, Kongredeki heyecan gözlerden kaçmadı.

Derneğin kurucularından ve eski başkanlarından Baki Özdemir’in divan başkanlığında başlayan kongre istiklal marşı ve saygı duruşu ile devam etti. Başkan vekili Av. Erman Çalışkan gelir gider ve faaliyet raporlarını okuduktan sonra dilek ve temenniler bölümünde üyeler fikir ve önerilerini dile getirdi.

Daha sonra tek liste olarak Av. Bilal Özdemir’in listesi oy birliği ile seçildi. Yeni dönemde büyük heyecan ve coşku ile yola çıktıklarını söyleyen Av. Bilal Özdemir, öncelikle kendisine bu görevi layık gören üye ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, geçmiş dönemde başkanlık yapan isimleri de anmayı unutmadı. Sivil Toplum kuruluşlarının öneminden bahseden Özdemir,’’ Sivil toplum, demokratik bir toplum oluşturulmasında, devlet-toplum, birey ilişkilerinin demokratik bir şekilde düzenlenmesinde önemli bir enstrümandır. Sivil Toplum örgütlerinin yaygın olduğu ve kabul gördüğü toplumlarda sorunların, problemlerin çözümlerinin daha kolay olduğu, su götürmez bir gerçektir’’ dedi. Başkan Özdemir ÇEKSEM olarak yeni dönemde önemli hizmet ve projelere imza atacaklarına da vurgu yaptı.

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!