ÇEKMÜDER' in emektar ismi Yüksel Evsen başkanlığa aday oldu

Çekmeköy Müteahitler Derneği (ÇEKMÜDER)' de kongre heyecanı başladı. Derneğin kurucu üyesi ve emektarı İş İnsanı Yüksel Evsen, Çekmeköy Doğa Severler Kültür Merkezi'nde basın mensupları ile buluşarak başkanlık için adaylığını açıkladı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yüksel Evsen; “Aday olmaktaki maksadım uzun yıllar faaliyet gösteren müteahhitler derneğini daha iyi bir konuma getirmek. ÇEKMÜDER’in kurucularından biri olduğum derneğimizde daha güzel bir yapılanma için elimi taşın altına koyacağım. Yeni dönem ile birlikte daha güçlü bir ÇEKMÜDER’i hep birlikte oluşturmak için başkanlığa adayım. Önümüzdeki günlerde derneğimizin tüm üyeleri ile daha geniş programlarda biraraya geleceğiz. ÇEKMÜDER’in geleceğini birlikte planlamaya devam edeceğim" dedi.

Yüksel Evden ayrıca, Üyelerin ÇEKMÜDER'e olan aidiyetinin arttırılması için yapılacak ticari ortak girişimlerin önünü açacağını, dostlukların artması ve stres atmak için sosyal aktivitelerin arttırılacağını, üyelerin ihtiyaçlarının karşılanması için bir yardım sandığı oluşturulması, imar işleri komisyonun etkinleştirilmesi, müteahhit denetim ve etik komisyonu oluşturulması gibi projelerini eski dönem başkanlarına anlatan Yüksel Evsen değişimin Çekmeköy de ki herkesi mutlu edecek şekilde yansıması için mücadele edeceğini ifade etti.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!