Çekmeköylüler ve sanatçılar sokak hayvanlarına sahip çıktı

Hakkı Çelik’in kurucu başkanı olduğu Çekmeköy Sevenler Platformu yine dikkat çeken bir organizasyona imza attı. Platform, son olarak sokak hayvanları için anlamlı bir çalışma yaptı. Kötü hava koşullarına rağmen dikkat çekici bir katılımın olduğu organizasyonda; Sanatçılar sokak hayvanları için hayvan severlere mama dağıtımı yaptı.

Programa birbirinden ünlü sanatçılar; Faruk K, Zeynep Dizdar, Yavuz Seçkin, Tuna Arman, Mustafa Topaloğlu, Serdar Gökalp, Hilal Özgani, Mehmet Aydın ve Hop Dedik Ayhan katıldı.

Gün boyu yaklaşık 5 ton mama dağıtımı yapılması hedeflenirken, organizasyonun sponsorluğunu ise Hasan Öztürk üstlendi. Programda yine dikkat çeken bir açılış gerçekleşti. ‘Çekmeköy için bir sözün olsun’ kabininin açılışı yapıldı. Hasan Öztürk ve sanatçılar kabine girerek ilk konuşmaları gerçekleştirdi.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Hasan Öztürk, kötü hava koşullarına rağmen sokak hayvanları için gelen sanatçılara, Çekmeköylülere ve platform gönüllülerine teşekkür etti. Sokak hayvanların yaşam hakkına saygı duymalıyız diyen Öztürk’, Onların yaşam alanlarına müdahale etmemeliyiz. Hayvanlar da bizim gibi can taşıdığı için onların da yaşam hakkı vardır. Yaşadığımız dünyada insanlardan başka canlılar olduğunu bilerek, onların yaşam alanlarına saygı duymamız gerekir. Kendi haklarını koruyamayacak canlıların da haklarını korumak bizlere düşüyor’’ dedi.

Sanatçılarda etkinliği düzenleyen Çekmeköy sevenler platformuna ve sponsor olan Hasan Öztürk’e teşekkür ettiler. Sanatçılar ayrıca önemli olanın iyi havada değil, kötü hava koşullarında da sokak hayvanlarına sahip çıkılması gerektiğini ifade ettiler.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!