Çekmeköy’ün marka ismi SMT Filo fark yaratmaya devam ediyor

Bugün her segmentteki yüzlerce aracı ile adından söz ettiren büyük bir filoya dönüşmüş durumda. Merkezi Çekmeköy’de bulunan firma, geniş filosu, her segmentteki aracı ile kesintisiz hizmet veriyor. Sürekli büyüyen ve kendini yenileyen SMT Rent A car’ın başarısındaki en büyük pay kuşkusuz firma sahibi Samet Onurcan’ın…

2006 yılından beri sektörde olan Samet Onurcan, her sene üstüne üstüne bir şeyler katarak bugün firmayı dev bir filoya dönüştürmüş durumda. Ekip çalışmasına, kurumsallaşmaya büyük önem veren Onurcan, çözüm odaklı ve doğru adımlar atarak dikkat çekmeye devam ediyor.

İş adamı kimliğinin yanında hayırsever olmasıyla da takdir toplayan Samet Onurcan, sosyal sorumluluk projelerine destek vermesi ile de ön plana çıkıyor. Onurcan son olarak Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Eğitim Kültür ve Gençlik Spor Kulübü’nün bu sezon ana sponsoru olmuştu. Samet Onurcan konu ile ilgili olarak, ‘’Bizim hassas olduğumuz konular var. Çekmeköy’ün gururu spor kulübümüze destek olmaktan mutluyuz. İnşallah bu sezon bu başarıyı şampiyonlukla taçlandırırlar’’ diyor.

Samet Onurcan en temel prensiplerinin müşteri memnuniyeti olduğunu söyleyerek “Araç kiralama hizmetlerinde güven ve memnuniyet en çok önem taşıyan konulardır. Bu konuda deneyimli ekibimizle profesyonel kalitede hizmet sunan araç kiralama firmamızda, müşteri memnuniyeti her zaman odak noktamızda yer almaktadır” diyor.

Yine başarılı olmalarında seçici olmalarının büyük etken olduğunu söyleyen Samet Onurcan,’’Bizim bir farkımızda çok seçici olmamız. Çok riskli bir iş yaptığımız için kiralamada elbette kriterlerimiz var. Bir kişi bankadan nasıl kredi alırken risk raporlarına bakılıyorsa, bizde bireysel müşterilerimizin banka risk raporlarına bakıyoruz’’ diyor.

Samet Onurcan ayrıca Çekmeköy’de olmaktan ve bölgeye istihdam sağlamaktan ise büyük mutluluk ve gurur duyduğunu sözlerine ekliyor. Onurcan, genç yatırımcılara başarının anahtarı için ise şu tavsiyede bulunuyor: Vizyon, amaç, çözüm odaklı olmak, doğru adımı atmak başarıyı getirir…

WEB: www.smtfilo.com

TEL: 444 1 216

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!