Çekmeköy Trabzonlular Derneği'de bayrak değişimi.

Çekmeköy Trabzonlular Derneği'nde bayrak değişimi yaşandı. Tek liste ile seçime giren  Ömer Lütfi Gürsoy oy birliği ile görevi Adem Soylu'dan devraldı.

Dernek merkezindeki olağan genel kurul kongresinin sunumunu Burhan Damoğlu yaparken; Divan başkanlığına Murat Cirav, Divan üyeliklerine ise Recep Yakup ve Nuh Kurt oy birliğili ile seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından görevi devreden dernek başkanı Adem Soylu bir selamlama ve teşekkür konuşması ile yeni başkan ve yönetime teşekkür etti. Hasan Keleş'in okuduğu derneğin faaliyet raporları oy birliği ile onaylandı.

Tek liste olarak seçime giden derneğin yeni başkanı Ömer Lütfi Gürsoy yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi:

2017' de kurulan derneğimizin bir çok kademesinde görev aldım. Bu süre zarfında çok kaliteli çalışmalar oldu. Ben bu güne kadar derneğimize büyük emek veren başkan ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum.

Ancak Pandemi sonrasında deprem felaketi ile tüm derneklerde olduğu gibi bizim derneğimizde de  bir duraklama dönemi yaşandı. Hepimiz zor günler yaşadık. Adem Soylu başkanımız bu süreçte elini taşın altına koyarak bizi bu günlere getirdi. Kendisine ve yönetimine teşekkür ederim.

Çok meşakkatli bir yola çıktığımızı biliyorum. Ancak ben arkadaşlarıma güveniyorum. Sizlerinde desteği ile güzel işler yapacağınıza inancım tamdır. Gelenek ve göreneklerimizi gençlere aktaracağız. İmparatorlukların,  şampiyonlukların ve daha saymakla bitmeyen ünvanların şehri Trabzonumuz için elimizden geleni yapacağız.

Gurbetten sılaya bir Karadeniz gezisi yapacağız. Çekmeköy'de sokak sokak dolaşarak hemşerilerimizin bir ihtiyacı var mı ona bakacağız. Bundan sonra tek gayemiz hizmet. Ses getiren bir dernek olacağız.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!