Çekmeköy Trabzonlular'dan birlik ve beraberlik programı

Geçtiğimiz günlerde kongresini yaparak yeni bir sayfa açan Ömer Lütfi Gürsoy başkanlığındaki Çekmeköy Trabzonlular Derneği, ilk programında hemşeri ve misafirlerini dernek merkezinde ağırladı. 

Dernek merkezindeki kahvaltılı programı kaynaşma ve tanışma ortamında samimi bir atmosferde gerçekleşti. Kahvaltı programına dernek yönetimi ve üyelerinin yanısıra; dernek kurucu başkanı Çeksiad başkanı Erdal Albayrak, dönem başkanı Deva Partisi ilçe başkanı Hasan Keleş, Kent konseyi başkanı Özgür Altıparmak, Çekmeköy Belediyesi Meclis Başkan Vekili Bora Kılıç, meclis üyeleri Nurcan Keçeci, Şükrü Bakar, Abdulkadir Kacamer, Çekmüder Başkanı Remzi Yılmaz, işadamları Abdullah Gelgeç, Erol Gürsoy, Salih Bayrak, Murat Altun katıldı.

Dernek başkanı Ömer Lütfi Gürsoy yatığı selamlama konuşmasında tüm hemşeri ve misafirlerine katılımlarından dolayı teşekkür etti. Görevi yeni devraldıklarını ama çalışmalarına ivedilikle başladıklarını söyleyen başkan Gürsoy, "O gün Çekmeköy'de sokak sokak dolaşarak hemşerilerimizin bir ihtiyacı var mı ona bakacağız demiştik, işte oçalışmarımıza başladık. Sizlerinde desteği ile güzel işler yapacağınıza inancım tamdır. Gelenek ve göreneklerimizi gençlere aktaracağız. İmparatorlukların,  şampiyonlukların ve daha saymakla bitmeyen ünvanların şehri Trabzonumuz için elimizden geleni yapacağız" dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!