Çekmeköy Sivaslılar'dan birlik ve beraberlik görüntüsü

Çekmeköy Sivaslılar, yemekli toplantıda bir araya geldi. Aynı zamanda CHP Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Soner Çiçekli'nin başkanlığını yaptığı Çekmeköy Sivas ve İlçeleri Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği (ÇESİDER) hemşerilerini bir araya getirerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Fasuli Restoran'da düzenlenen yemekli toplantıya yoğun bir katılim oldu. Samimi ve sıcak bir ortamda düzenlenen toplantıya; CHP Çekmeköy belediye başkan adayı Can Gebetaş, CHP belediye meclis üyeleri Ayşe ülgen Çevik, Cemil Özdemir, Aziz Fidan, Kızılay İstanbul Merkez Şube Başkanı Yılmaz Sezgin, iş insanları ve kanaat önderleri katıldı.

Kongre öncesi bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmak istediklerini söyleyen Dernek başkanı Soner Çiçekli, birlik ve beraberlik mesajı verirken yeni dönemdede hemşerilerine hizmet etmek için yola çıkacaklarını söyledi. Dayanışma içinde, kimseyi kırmadan, ayrıştırmadan hizmet etmeye gayret edeceklerini söyleyen Çiçekli ''tek temennimiz bu çatı altında sizlerle beraber güzel işler yapmaya çalışacağız" dedi.

Katılımcılar ise sözcalarak talep ve temennilerini dile getirdi. Katılımcılar yeni dönemde de mevcut başkan Soner Çiçekli ile devam edilmesi gerektiğini ifade etti.

 

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!