Çekmeköy Sevenler Platformu öğrencileri sevindirmeye devam ediyor

Gönüllülerden oluşan Çekmeköy Sevenler Platformu, Her hafta 6 okul ve 6 bin simit dağıtımını bu haftada birçok okulda gerçekleştirdi. Çekmeköy merkez başta olmak üzere ücra köşedeki köy okullarına da simit ve meyve suyu dağıtımı yapıldı. Hijyenik koşullarda yapılan bu projede öğrenciler sevinirken velilerde mutlu oldu. Programa mahalle muhtarları da katıldı. Her sabah ansızın gerçekleştirilen bu güzel jest, özellikle çocukların okula giderken ve ders aralarında enerji toplamalarına yardımcı oluyor.

 

‘Daha Güzel bir Çekmeköy için Hasan Öztürk’ pankartları altında simitler dağıtılırken, platform üyeleri bu organizasyonu büyük bir şevk ve heyecanla gerçekleştirdi. ‘Daha güzel bir Çekmeköy için’ bu organizasyonlara devam edileceği bildirildi. Öğrenciler ve veliler Hasan Öztürk’e teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Çekmeköy Sevenler Platformu üyelerinden biri, "Bizler ansızın çocuklarımızın yanlarında olmak için mutlu oluyoruz. Bir simit ve bir meyve suyu, onları ve ailelerini mutlu ediyor. Çocuklarımızın gülen yüzleri, bizim için en büyük ödül" şeklinde konuştu. Çocukların eğitimine ve mutluluğuna katkı sağlamak amacıyla düzenlenen bu etkinlikler, Çekmeköy'deki dayanışma ve toplumsal birliği güçlendiriyor. Çekmeköy Sevenler Platformu Derneği üyeleri, bu tür güzel girişimlerle çocuklara ve ailelere destek olmayı sürdüreceklerini belirttiler.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!